Uus maailm (The New World, 2005) Läänerindel muutuseta (All Quiet on the Western Front, 1930) Veel mõne dollari eest (For a Few Dollars More, 1965) Hea, paha ja inetu (The Good, The Bad, The Ugly, 1966)
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Uus maailm (The New World, 2005) Läänerindel muutuseta (All Quiet on the Western Front, 1930) Veel mõne dollari eest (For a Few Dollars More, 1965) Hea, paha ja inetu (The Good, The Bad, The Ugly, 1966)
kohe huvipärast küsin kas Leoned leidis jõuluvana eestimaa pinnalt?
kohe huvipärast küsin kas Leoned leidis jõuluvana eestimaa pinnalt?
Jõuluvanale (ehk minu isale) jäid need silma Soomes.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
1.Joy Ride (2001) 2.Courage Under Fire (1996) 3.One Flew over Cuckoos nest (1975) 4.Amadeus (1984) 5.The Ten Commandments (1956) 6.The Ten Commandments (1923) 7.Fifa fever(2005)
Kariibi mere Piraadid Kuningas Artur Hällist Hauani Jääaeg 2 Jackass(1 osa) Kiired ja vihased(1 ja 2 osa) Scary Movie 3 Jääaeg Star Wars(episode 3) Sky high Kuum tibi Harold and Kumar X-Men(the last stand) Click
Lugesin vanu postitusi ning avastasin sellise programmi nagu MovieCollection. Sai ka see endale hangitud. See on ikka päris tegija proge. Siiamaani ajasin läbi oma tehtud Accessiga, tänu millele sain muidugi selle programmiga päris tuttavaks. Kuid minu käkerdis on ikka kordades kesisem ning otsingud ka sellised Accessilikud. Nüüd lähen uuele progele üle. Vist kulub selleks päris mitu päeva. Soovitan soojalt teistelegi seda MovieCollectionit.
Sepateus wrote:Lugesin vanu postitusi ning avastasin sellise programmi nagu MovieCollection. Sai ka see endale hangitud. See on ikka päris tegija proge. Siiamaani ajasin läbi oma tehtud Accessiga, tänu millele sain muidugi selle programmiga päris tuttavaks. Kuid minu käkerdis on ikka kordades kesisem ning otsingud ka sellised Accessilikud. Nüüd lähen uuele progele üle. Vist kulub selleks päris mitu päeva. Soovitan soojalt teistelegi seda MovieCollectionit.
Kas mitte programmi nimi MovieCollector pole ? Ise kasutan ka sellist asja