Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Treme 1x02-03 - Sujub ülimõnusalt. Kuigi tempo ei ole just kõige kiirem ja üks osa kestab terve tunni, ei hakka kordagi igav. Suurepärane muusikavalik. Terane ühiskonnakriitika - kunagi lasevad õppejõud tudengitel seda sarja mingil kultuuriloo kursusel kodutööna vaadata ja analüüsida...
Survivor 20x10
Jah, tunnistan üles... vaatan Survivorit. Pole varem ühtegi reality show'd jälginud (pigem sihilikult vältinud), aga umbes kuu aega tagasi muutus see ühes chatroomis (milles vanast harjumusest mölisen) põhiteemaks. Kommentaarid stiilis "Epic!", "best season ever", "... is god" jne
Juubeli puhul on kokku pandud kamp meeldejäävamaid tegelasi: 10 kangelast versus 10 kurjamit. Vigastused, nälg, liidud-reetmised, põnevad võistlused, huvitavad inimesed, geniaalsed ja idiootsed käigud. Ma ei tea kas ja kui palju materjali on ette kirjutatud, aga tegelikult vahet pole. Asi toimib. Viimased 5 osa on põnevamad kui selle hooaja "24". Kogu tehniline pool (kaameratöö, heli, montaaž) samuti laitmatu - juba 20 hooaega harjutatud. Nii et tõepoolest... kvaliteetmeelelahutus. Uskuge või mitte
algustiitrid
Survivor 20x10
Jah, tunnistan üles... vaatan Survivorit. Pole varem ühtegi reality show'd jälginud (pigem sihilikult vältinud), aga umbes kuu aega tagasi muutus see ühes chatroomis (milles vanast harjumusest mölisen) põhiteemaks. Kommentaarid stiilis "Epic!", "best season ever", "... is god" jne
Juubeli puhul on kokku pandud kamp meeldejäävamaid tegelasi: 10 kangelast versus 10 kurjamit. Vigastused, nälg, liidud-reetmised, põnevad võistlused, huvitavad inimesed, geniaalsed ja idiootsed käigud. Ma ei tea kas ja kui palju materjali on ette kirjutatud, aga tegelikult vahet pole. Asi toimib. Viimased 5 osa on põnevamad kui selle hooaja "24". Kogu tehniline pool (kaameratöö, heli, montaaž) samuti laitmatu - juba 20 hooaega harjutatud. Nii et tõepoolest... kvaliteetmeelelahutus. Uskuge või mitte
algustiitrid
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

DaydreamDiamond wrote:Band of Brothers jõudis lõpuni. Ma olen suht sõnatu. Esimesest osast kuni viimaseni täielik kuld. Ma pole küll ise sõjas käinud aga käisin sõjaväes Kupi Luurekompaniis, seega läks eriti hinge veel.
9,5/10
Jätkuks tuleb siis kohe hakata vaatama The Pacific`ut
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Spellbound wrote:DaydreamDiamond wrote:Band of Brothers jõudis lõpuni. Ma olen suht sõnatu. Esimesest osast kuni viimaseni täielik kuld. Ma pole küll ise sõjas käinud aga käisin sõjaväes Kupi Luurekompaniis, seega läks eriti hinge veel.
9,5/10
Jätkuks tuleb siis kohe hakata vaatama The Pacific`ut
Jep. Will do. Kuigi kardan, et kui kohe otsa vaadata võib BoB äkki liialt varjutada seda. Aga siiski hakkan tegelema sellega. Ei tahaks uskuda, et väga palju halvem võiks olla (kui üldse on).
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Party Down 2x01 "Jackal Onassis Backstage Party" - 8/10
The Simpsons 21x19 "The Squirt and the Whale" - 7/10
Breaking Bad 3x06 "Sunset" - 9/10
American Dad! 5x16 "Bully For Steve" - 9/10
Pure Pwnage 1x07 "Losing to a n00b" - 6/10
Nurse Jackie 2x05 "Caregiver" - 6/10
Nurse Jackie 2x06 "Bleeding" - 6/10
United States of Tara 2x05 "Doin' Time" - 6/10
The Simpsons 21x19 "The Squirt and the Whale" - 7/10
Breaking Bad 3x06 "Sunset" - 9/10
American Dad! 5x16 "Bully For Steve" - 9/10
Pure Pwnage 1x07 "Losing to a n00b" - 6/10