Eesti Laul

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderator: Meeskond

Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Eesti Laul

Post by Rasmus »

Miljardid oli parim.
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Rasmus wrote:Miljardid oli parim.

(Y)
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Jess, olen terve oma elu oodanud, et Forza eurovisioonile pääseks. Sibyl Vane oli finalistide hulgast vist mu isiklik favoriit, aga üldiselt küllalt unustatavad lood (allikas: kõik lood unustanud mina).
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Eesti laulu juubeli puhul üllatuslikult parim võitis. See võib siiski kõnelda ka selle aasta ühtlaselt olematust tasemest, kus sisuliselt igaüks oleks võinud TOP 3 jõuda.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Viimati jäi finaal vaatamata "Leto sveti" võidu ajal ja see oli viimane aasta, mil võistlus Eurolaulu nime kandis. Nüüd jäi samuti vaatamata ning loodan siiralt, et Mart Normeti soov läheb täide ja järgmisel aastal me enam Eesti Laulu (või vähemasti seda formaati) nägema ei pea. Vaatasin seekord vaid esimest poolfinaali (ja selle lõpus näidati teise poolfinaali promo, nii et tean, millest räägin) ning jääb üle vaid ultiga nõustuda, tase oli tänavu tõesti olematu. Puhast rämpsu oli vast vähem kui mõnel teisel aastal, aga kõik peale Miljardite oli ühtlaselt keskpärane. Netšajeva võitu ma samas pahaks ei pane, olgugi et sama etteaste on Eurovisioonil juba varem paremini ära tehtud.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

See aasta oli minu arust heade laulude hulk finaalis Eesti laulu ajaloo suurim. Enda selge lemmik oli Frankie Animal. Pole aastaid vist nii head ja kvaliteetset asja Eesti laulul kuulnud.
Heade hulka arvan veel järgmised esitajad: Sibyl Vane, Elina Nechayeva, Iiris & Agoh (mulle meeldivad Iirise veiderdused :)). Stig Rästa oli ka OK ja Evestus päris huvitav (drag queenid oleks võinud olemata olla). "La forza" võit oli ette teada. Ses suhtes väga põnevust ei olnud. Nendest 10 on "La forzal" kahtlemata kõige paremad võimalused Eurovisioonil. Paistab kinldasti silma.
Post Reply