Filmimängude arutlus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
rauls wrote:Vähemalt 1. vooru vastused saatsin ära. Panin huupi, kuna koatada pole midagi. Äkki 1 läheb täppi
Osavõtt on pool võitu!
Uus voor algab homme (05.05.2010) umbes kuue paiku hommikul ja siis on teile nuputamiseks jäetud juba umbes 24 tundi. Soojendusraundi kiire lõpu korvavad loodetavasti topeltpunktid. Praeguse seisuga on minuni jõudnud viie inimese vastused, kaks neist suutsid ära vastata kõik küsitud 10 linateost. Way to go! Ka kõik järgmise vooru pildid olen juba ette välja valinud, ja umbes kolmel neist on vastus põhimõtteliselt otsaette kirjutatud (teisisõnu: kui sul on piisavalt suur huvi filmide vastu, et seda foorumit külastada, siis ei tohiks nende paugupealt äravastamine mingi probleem olla).
Ralf wrote: kaks neist suutsid ära vastata kõik küsitud 10 linateost. Way to go!
Way to go, indeed. Ei jõua vastuseid ära oodata, et teada saada kui metsa ma panin omadega.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
See voor on vähekene lihtsam. Vähemalt saan punktiskoori avatud. 11. pilti tean küll kindlalt ja võibolla mõnda veel (5. ja 6.).
Eelmine voor olin väga lähedal punktile. 8. küsimusele mõtlesin, kumba Indiana Jonesi filmi panna, kas "Indiana Jones and the Last Crusade" või " Raiders ...". Paraku valisin vale. 3. puhul tärgatas küll korra pähe "One Flew Over the Cuckoo's Nest", mida alles eelmine aasta nägin, aga ikkagi panin Shawshanki. 5. pildi oleks pidanud ka ära tundma, kuna samuti eelmine aasta sai "The Prestige" vaadatud. Nii, et tihtipeale ei piisa ka sellest, kui oled filmi näinud.
Eelmine voor olin väga lähedal punktile. 8. küsimusele mõtlesin, kumba Indiana Jonesi filmi panna, kas "Indiana Jones and the Last Crusade" või " Raiders ...". Paraku valisin vale. 3. puhul tärgatas küll korra pähe "One Flew Over the Cuckoo's Nest", mida alles eelmine aasta nägin, aga ikkagi panin Shawshanki. 5. pildi oleks pidanud ka ära tundma, kuna samuti eelmine aasta sai "The Prestige" vaadatud. Nii, et tihtipeale ei piisa ka sellest, kui oled filmi näinud.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Spellbound
- Ristiisa

Tänu õudusfilmide suunitlusele tundsin mõned ka ära
Peaks tulema rohkem punkte kui varem, ainult üks punkt minu ja venna vahel.
Kes küll võidab? Hingematvalt põnev võitlus muutub tasavägiseks homme hommikul. Muidugi juhul kui ta teab minust rohkem, siis on kööga
Peaks tulema rohkem punkte kui varem, ainult üks punkt minu ja venna vahel.
Kes küll võidab? Hingematvalt põnev võitlus muutub tasavägiseks homme hommikul. Muidugi juhul kui ta teab minust rohkem, siis on kööga
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Kurat ma mõtlen iga vooru puhul, et "oh, mulle sobiv teema" ja siis läheb ikka nii nagu alati.
LEVEL1 || super_efektiivne ||