Paariõhtuseks meelelahutuseks sobib tegelikult täitsa kenasti, kartsin kõvasti hullemat. Väikesed asjad nagu võimalus relvi upgrade'ida ning Veil lisavad asjale vürtsi.
Ja muidugi värske "Borderlands" playthrough Sireniga... sellest mängust ei tüdine vist kunagi. Eile suisa mõtlesin, et peaks GOTY ostma.
Lõpetasin hiljuti Metro 2033-e. Super elamus. S.T.A.L.K.E.R-i, Fallout`i ja muidu mõistusega mängude austajatale väga soovitatav. Ukraina postapokalüpsis on lausa omaette klass varsti.
LiveForThis wrote:Lõpetasin hiljuti Metro 2033-e. Super elamus. S.T.A.L.K.E.R-i, Fallout`i ja muidu mõistusega mängude austajatale väga soovitatav. Ukraina postapokalüpsis on lausa omaette klass varsti.
kuulsin, et palju putukaid pidi sees olema ja gameplay ka kuidagi lonkav.. aga ega ennem ei tea kui pole ise proovinud
Putukaraiske on tõesti omajagu, aga need ei kipu elamust segama. Vähemalt minu puhul mitte. Gameplay on aga see-eest üsna raskepärane(realistlik) ja mingil määral ka uudne, täis vingeid lahendusi. Aga see realistlikkus koos inimvastaste totaalse lollusega ja vahest ka kannatlikkust proovile paneva võitlusega suuremate ja väiksemate ebarditega võib väheke eemaletõukavust tekitada küll.
Tõsi, närvi võib see küll ajada , aga üldiselt siiski tubli saavutus survival horror FPS-ide hulgas.
Ise toimetan hetkel "Starcraft II: Wings of Liberty" campaign'i ja "Portal 2" kallal. Aeg-ajalt saab ka "Far Cry 2" näpitud, seega ühesõnaga olen praegu üdini järgede tsüklis.
Väga sõltuvusttekitav mäng; minu meelest parem kui esimene "Vegas" ning kahtlemata etem "Modern Warfare" tüüpi kuulirahe-mängudest, kus võid pääste- või hävitusoperatsiooni käigus end vaenlastest lihtsalt läbi niita; siin läheb ikka aeg-ajalt taktikat ning mõttetööd vaja, ja kaasasoleva tiimi kasutamine "söödana" on muidugi tore lõbu. Experience pointide eest varustuse ning ranki juurde saamine muidugi süvendab motivatsiooni. Sellised "Brothers in Arms" ja Clancy mängude tüüpi tactical shooterid ongi vist rohkem up my alley kui niisama run-and-gun tüüpi pelad.
SP gameplay muutub kiiresti rutiinseks, kuid mäng on väga addictive. Mõistan mille poolest peetakse seda väga eriliseks, kuid on ka palju palju paremaid taolise apokalüptilise sisuga mänge ja seda eriti just õhkkonna poolest.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1