Soprano wrote:Ma hoian üldse kõiki tšekke alles mingil põhjusel. Kui rahakott on pungil, siis panen need mingisse tšekkide kuhja kodus.
Tee pilti!
Tegin! Viisin lõpuks maale põletamiseks, kusjuures selles kuhjas oli ainult viimase 3-4 aasta omad. Sealt olen ma tegelikult veel eraldanud suuremate ostude tšekid a la mingid kodumasinad jms, millel on tšekk garantiiks. Neid ma veel ei raatsi ära visata isegi kui garantii on möödas.
Suurepärane hobi, Soprano! Ostutšekkides sisaldub orgaaniline ühend nimega BPA, mis tšekkide katsumisel märkimisväärselt suures koguses inimese organismi jõuab (vereprooviga tõestatav) ning muuhulgas vähkkasvajaid põhjustab ja paljunemisorganite tööd kahjustab.
Kui tegelen mõne meelistegevusega, siis hakkan mõttes (aeg-ajalt ka valjult) sellest Kikilipsu võtmes laulma ja asendan kikilipsu antud asjaga. Nt hernesuppi valmistades (LOE: soojendades, sest purgisupp): hernesupp teeb mehe šikiks, hernesuppi pühaks pean jne.
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ronet wrote:Kui tegelen mõne meelistegevusega, siis hakkan mõttes (aeg-ajalt ka valjult) sellest Kikilipsu võtmes laulma ja asendan kikilipsu antud asjaga. Nt hernesuppi valmistades (LOE: soojendades, sest purgisupp): hernesupp teeb mehe šikiks, hernesuppi pühaks pean jne.