Sarjapläma!
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

V läks tõesti paremaks?
Need esimese hooaja esimesed 5-6 osa olid küll masendavalt halvad. Edasi ei suutnud vaadata.
Aga rahvale läks peale.
Siiamaani muigasin, et V 2. hooaja sai ja Flasforward lihtsalt kinni laksati.
Mr. Sunshine`st on veidi kahju, kuigi ega ta eriti õnnestunud polnudki. Perry`t tahaks rohkem.
Ashton Kutcher on minu jaoks väga ebameeldiv näitleja ja näha teda Sheeni asendajana on paras õudus. Peakski vist juba sarjaga vaikselt jätkama.
Need esimese hooaja esimesed 5-6 osa olid küll masendavalt halvad. Edasi ei suutnud vaadata.
Aga rahvale läks peale.
Siiamaani muigasin, et V 2. hooaja sai ja Flasforward lihtsalt kinni laksati.
Mr. Sunshine`st on veidi kahju, kuigi ega ta eriti õnnestunud polnudki. Perry`t tahaks rohkem.
Ashton Kutcher on minu jaoks väga ebameeldiv näitleja ja näha teda Sheeni asendajana on paras õudus. Peakski vist juba sarjaga vaikselt jätkama.
Peab ütlema, et personaalsest vaatenurgast täiesti loogilised ja teenitud känseldused. Sarjad, mis mu "piloodierides" vastu päid ja jalgu said või millest peale poolt hooaega loobuda jõudsin. Samas on muidugi veel hullemaid, mis rõõmsalt jätkavad...
Ja HBO-le tõesti suur tänu ja respekt. Ilmselt mitte kõige mugavam otsus, kui (üsna kulukat) sarja iga nädal ainult pool miljonit inimest vaatab. Ise pole uute "Treme" osadeni veel jõudnud, jätan nendeks 20 kraadisteks suveöödeks. Tundub sobiv
Ja HBO-le tõesti suur tänu ja respekt. Ilmselt mitte kõige mugavam otsus, kui (üsna kulukat) sarja iga nädal ainult pool miljonit inimest vaatab. Ise pole uute "Treme" osadeni veel jõudnud, jätan nendeks 20 kraadisteks suveöödeks. Tundub sobiv
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

JazZ- wrote:$#*! My Dad Says
See oli üks mu eelmises postis mainitud "veel hullematest". Hea meel - selline jura ei tohiks aastal 2011 eksisteerida.
Samas kas seda oli oodata? Isegi 9 miljonist vaatajast ei piisa? Ilmselt oli 18-49 demo liiga madal...
Seda suurem tänu NBC-le, kes "Community" ja "Parks & Reci" elus hoiavad...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
JazZ- wrote:JazZ- wrote:CBS känseldas:
- $#*! My Dad Says
- The Defenders
- Mad Love
+
- Criminal Minds: Suspect Behavior
Originaalsarja fännid panevad nüüd peo püsti.
Ofc, et originaal on Parem.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond