Sarjapläma!
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Okei, ma juba mõtlesin, et äkki olen vähem näinud, kui välja lastud on. Ikka oleme samal leheküljel seega. Aga väga imelik käntseldus, jah. Arusaadav muidugi, et reitingud low jne, aga täiesti out of the blue ikka. Mitte mingit ametlikku teadaannet ega midagi. IMDb's rääkis keegi, et mida hooaja lõpule lähemale asi läheb, seda vähem välditakse sarjade ametliku käntseldusteadaandeid, et mitte näidata läbikukkumist vms.
Forza wrote:Okei, ma juba mõtlesin, et äkki olen vähem näinud, kui välja lastud on. Ikka oleme samal leheküljel seega. Aga väga imelik käntseldus, jah. Arusaadav muidugi, et reitingud low jne, aga täiesti out of the blue ikka. Mitte mingit ametlikku teadaannet ega midagi. IMDb's rääkis keegi, et mida hooaja lõpule lähemale asi läheb, seda vähem välditakse sarjade ametliku käntseldusteadaandeid, et mitte näidata läbikukkumist vms.
Cougar Town oli pausil ja Mr. Sunshine oligi mid-season replacement. Nüüd sai CT'l paus läbi. Tho ma ei usu, et Mr. Sunshine teise hooaja saab. See oli ikka üpris üpris halb sari..
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
FOX känseldas järgmised sarjad:
- Breaking In
- Human Target
- Lie to Me
- Traffic Light
- The Chicago Code
Päevik | 2021

Human Targetist on mul meeles episood 1x2, mis mul on meeles kui sarjadest ja filmidest kõige aburdsem ja fundamentaalseid füüsikaseadusi enim eirav kraam, mida üle väga pika aja nähtud. Ehk siis see osa, kus nad suure reisilennuki tagurpidi(flip, pea alla) keeravad, et mingit tulekahju selle pardal kustuda, ja siis lendavad mingi pool tundi sellega tagurpidi, kuna ta jäi sellesse asendisse "kinni". Mingi India Terminaator vms võis ehk tsipa hullem olla, aga siuksed asjad on tavaliselt ikka meelega over the top. Rohkem edasi ei vaadanud ka. Mitte ainult selle huumori pärast muidugi, vaid et muidu oli ka imal sari.
ABC känseldas järgnevad sarjad
NBC känseldas järgnevad sarjad
Also, Chuck saab viienda (ja arvatavasti viimase) hooaja.
Hugh Grant oleks paremini sobinud. dno, eks näeb mida järgmine hooaeg toob.
- Brothers and Sisters
- V
- No Ordinary Family
- Off the Map
- Detroit 1-8-7 (kahju)
- Better with You
- Mr. Sunshine
NBC känseldas järgnevad sarjad
- The Event (sorri, Forza)
- Law & Order: Los Angeles
- Outsourced (sorri, Dream)
Also, Chuck saab viienda (ja arvatavasti viimase) hooaja.
Forza wrote:Ei vaata eriti seda sarja, aga Ashton Kutcher on siis ametlikult Sheenile asendajaks. Opinions?
Hugh Grant oleks paremini sobinud. dno, eks näeb mida järgmine hooaeg toob.
Last edited by Ronet on 14. May 2011, 01:02, edited 1 time in total.
Päevik | 2021