Vähkresin kaks tundi voodis, und ei tulnud. Ilmselgelt ma ei oleks tohtinud reedel terve öö Final Fantasy VIII-d mängida, ja see lõi unerežiimi korralikult sassi. Keegi teab lähimat Kaklusklubi siin? Oleks vaja end lasta ümber sündida, sest ma ei kavatse minna munanditevähi rehabilitatsiooni sessioonile ja kallistada tissidega meest.
Ei tule üldse välja see magamine viimasel ajal. Haigus lõi unereiimi korralikult sassi.
Mulle helistas just natuke aega tagasi, see tähendab veerand neli hommikul, mingi tibi - kõne nägi välja selline (minu repliikide ees on siis kriipsuke):
"Noh, kus sa oled?" - "Ee, kodus." "Miks kodus?" - "Hmm, kellega ma räägin?" "Ähhh! Liisuga." - "Okei?" "Kuidas sa ei tea, ma ju pidin su numbri meelde jätma." - "Ma arvan, et vale number." "Kes sa oled?" - "Ee, Ralf." "Kessee?" - "RALF!" "Okei, kus sa elad?" - "Nõmmel." "Oih, vabandust!" (naer) - "Ei edene väga hästi see meeldejätmine." "Eih."
Vaheaeg pole isegi alanud ja unerežiim on selline nagu vaheajal peab olema. ^^ "Lost"i kuuenda hooaja esimene episood kõigest kahe ja poole kuu kaugusel!! Ja urr selle peale, et "Stargate Universe" 11. episood tuleb alles järgmisel aastal. Motherfloggers.
Nädal aega vaheaja režiimil on olnud igati meeldiv. Sellega võib kolme nädalaga liialt isegi harjuda. Enamus unetuid siin ilmselt seejärel magab ka poole päevani (või kauemgi) kuid minu puhul see väga hommikupoolt väga ei mõjuta, vaid uneaeg jääb üldiselt sama pikaks või isegi lühemaks.