Filmiveebi ühisvaatamised
Moderator: Meeskond
Re: Filmiveebi ühisvaatamised (laupäeva õhtuti)
Murnau Sunrise tuleb kohe essentialitest meelde. Filme on seal piisavalt. Vaatajaid ja aega on vähe.

Kokku on 8 filmi seal 20-ndatest, et kõiki kindlasti ei pane hääletusse. Keegi aktiivsetest osalejatest võiks veel ühe pakkuda, saaks pooled kokku. Loodan, et mitte Metropolis, mis on mul neist ainsana nähtud.
Pakuks siis Chaplinilt midagi - The Gold Rush (1925)
as requested:
[21:51:08] <+bpuhnja> ma pakuks välja sellise näitemängu, et kõik pakuvad kategooriaid: 70s horror, <insert lavastaja/kaameramees/näitleja/whateva>, jne
[21:51:19] <+bpuhnja> loosikübaras on well over 50 kategooria nt
[21:51:31] <+bpuhnja> ja peale igat vaatamist valitakse randomilt kategooria, millele siis hakatakse filme pakkuma
[21:51:08] <+bpuhnja> ma pakuks välja sellise näitemängu, et kõik pakuvad kategooriaid: 70s horror, <insert lavastaja/kaameramees/näitleja/whateva>, jne
[21:51:19] <+bpuhnja> loosikübaras on well over 50 kategooria nt
[21:51:31] <+bpuhnja> ja peale igat vaatamist valitakse randomilt kategooria, millele siis hakatakse filme pakkuma
|
|
|
Sherlock Jr. oli päris trippy film ikka.
Minu hääle sai The Kid.
Minu hääle sai The Kid.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Andsin kah hääle The Kid'ile.
Also, mina pooldaks bpuhnja poolt välja pakutud ideed. Lihtsalt sellepärast, et on suurem valik ja suurem tõenäosus väga huvitavat ja head kraami leida, millest varem isegi teadlik polnud.
Also, mina pooldaks bpuhnja poolt välja pakutud ideed. Lihtsalt sellepärast, et on suurem valik ja suurem tõenäosus väga huvitavat ja head kraami leida, millest varem isegi teadlik polnud.
Aga lihtsalt kümnendite idee (ilma top 250'ta edaspidi) on no-go? Nii on ju veel suurem valik, ei pea olema nt. "70ndate horror", vaid ükspuha mis žanrist saab nominente esitada. See kitsendus pole imo hea.
10endite idee on esialgu igati
. Idee on siiski filme koos vaadata, paanikaks pole põhjust.
Hiljem tuleb niikuinii midagi uut välja mõelda (bpuhnja väljapakutu kõlab hästi).
Hiljem tuleb niikuinii midagi uut välja mõelda (bpuhnja väljapakutu kõlab hästi).
"Olemusi ärgu paljundatagu ilma vajaduseta."

Küpsis neile, kes onu ära tunnevad^^

Ma hääletasin ka "The Kidi" poolt. Võibolla vaatan ka ära.
Muuseas film on täiesti legaalselt YouTube's olemas: http://www.youtube.com/watch?v=vdOmrcM8jJM
- Ralf
- love <3
Vist kõiki enne 1923. aastat välja tulnud filme võib legaalselt alla laadida ja/või edasi levitada.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Sel nädalal siis 1930ndad ning filmid ei pea olema IMDb top 250's.
Pendeldan hetkel All Quiet on the Western Front, Triumph des Willens ja Freaks vahel. Olen alati huvi tundnud ka A Night at the Opera vastu, sest Queen võttis albumi nime sellest. Valin midagi pärast.
Pendeldan hetkel All Quiet on the Western Front, Triumph des Willens ja Freaks vahel. Olen alati huvi tundnud ka A Night at the Opera vastu, sest Queen võttis albumi nime sellest. Valin midagi pärast.
Omalt poolt pakuksin välja Scarface. Huvitav oleks näha selle originaalversiooni.
Western ja Scarface nähtud, nii et pooldan Triumph of the Will'i, sest Kenny Hotz võttis oma saate nime sellest.