Sarjapläma!
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Parks & Recs 3. hooaeg algab homme õhtul!
Rob Lowe promoklipp
Rob Lowe promoklipp
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
defexer wrote:Ma ikka aegajalt piilun 24 S08E24 ja meenutan häid aegu. Hetkel The Shieldi kolmanda hooaja juures ja kaameratööga on selline lugu, et ma olen nii ära harjunud ja kui vaatan mõnda muud filmi siis tundub, nagu oleks filmil midagi viga vms.
nice, ma täna öösel polnud midagi vaadata ja magada ja sattus ka 8x24 uuesti vaatamisele. ei mäleta enam, miks ma esmavaatamisel niivõrd pettusin selles. aga siiski, oli nõrk lõpp sarjale imo. isegi hooajalõppudest oli tegu kindlasti ühe nõrgimaga.
hint wrote:defexer wrote:Ma ikka aegajalt piilun 24 S08E24 ja meenutan häid aegu. Hetkel The Shieldi kolmanda hooaja juures ja kaameratööga on selline lugu, et ma olen nii ära harjunud ja kui vaatan mõnda muud filmi siis tundub, nagu oleks filmil midagi viga vms.
nice, ma täna öösel polnud midagi vaadata ja magada ja sattus ka 8x24 uuesti vaatamisele. ei mäleta enam, miks ma esmavaatamisel niivõrd pettusin selles. aga siiski, oli nõrk lõpp sarjale imo. isegi hooajalõppudest oli tegu kindlasti ühe nõrgimaga.
Ma ei saanud enam peale 5ndat hooaega seda 24-excited tunnet kätte enam. :
http://www.tvline.com/2011/01/renewal-s ... he-bubble/
Ausiello uuendab seda - tasub silm peal hoida.
Ausiello uuendab seda - tasub silm peal hoida.
Spellbound wrote:Ma nii väga armastasin, jah armastasin, SGU-d ja nüüd näeme ainult 10 episoodi veel ja ongi headus lõpuni jõudnud.
Seekord vist ei pea isegi aprillini ootama, et hooaja teist poolt näha. Teistes oludes oleksin täiega õnnes, aga praegu osa minust ei tahagi neid episoode näha...
Kui see kedagi lohutab, siis SGU PTB näevad kurja vaeva, et loole saaks mingi lõpp. Nüüdseks on kolmas hooaeg välistatud, näitlejad on maininud filmi. Ise loodan, et kuidagi saaks tehtud miniseries, millega saaks SGU peaaegu sama lõpu, mis neil oli plaanis teha viienda hooaja lõpus.
ETA: 2.5 algab 7.märtsil. Vähem kui kuu aega veel.
- bulgaarlane
- Batman alustab