Soprano wrote:Võitjad must-valgel kirjas. Ei vasta tõele muidugi, kuid mõned kategooriad lähevad nii või naa täppi. Sid Ganis juba eitas nagu aru sain.
Enamus võitjapakkumisi on üsnagi tõenäolised. Mõlemad stsenaariumid ja Amy Adamsi võite hästi ei usu.
Miks peaks keegi üldsegi arvama, et see nimekiri õige oli? Kui sul on kodus peale arvuti ka printer ja scanner olemas kulub sellise pettuse korraldamiseks 5-15 minutit.
hau wrote:Kui selline asi peaks juhtuma siis see paneks Pricewaterhouse Coopersi usaldatavuse kahtluse alla. Sellist sitta niisama lihtsalt juba ei juhtu.
Tegelt on võimalus ka kogemata panna kõik täppi.
Last edited by rauls on 22. February 2009, 16:56, edited 1 time in total.
hau wrote:Kui selline asi peaks juhtuma siis see paneks Pricewaterhouse Coopersi usaldatavuse kahtluse alla. Sellist sitta niisama lihtsalt juba ei juhtu.
Tegelt on võimalus panna ka kogemata kõik täppi.
Võimalus on alati, aga kogemata kõik täppi panna... no siis on vaja küll palju vedamist.
Mis kellast see üldse algab (?), ma olen küll suhteliselt kindel, et vaatan. Samas kui ma saksakeelt kuskilt kuulen, siis läheb telekas sekundi pealt kinni.
Mis kellast see üldse algab (?), ma olen küll suhteliselt kindel, et vaatan. Samas kui ma saksakeelt kuskilt kuulen, siis läheb telekas sekundi pealt kinni.
Gaala ise hakkab meie aja järgi kell 3 varahommikul pihta.
Kell 3?
Ma ise kuulsin ,et kell 1 öösel.
Kell 1 algab red carpet, Nelonenilt vähemalt. Pro 7 näitab punast vaipa alates kella 2:00-st. Auhinnagaala show ise algab kell 3:00.