Filmipläma!
Moderator: Meeskond
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Vaatan, et imdb publik on hakanud Coeneid hindama. Arvestades, et imdbs enamus hindajaid on 18-29 a. mehed, siis need on need, kes kasvasid üles heade Coenite filmide keskel ja nüüd kui vennad on teinud suurepärase comebacki saavad nad imdblt lõpuks õiglase hinde, AGA
See kindlasti ei jää 14. kohale, mis on ikkagi MEGAHAIGE tulemus arvestades, et see on kinodes limited release ja imdbs hindajaid juba 22000+. Ma oleks muidugi ülimalt õnnelik, kui Coenite film nii kõrgel oleks, aga ma arvan, et imdbs vähemalt top 100 peaks olema kindlustatud klassikale ja uued filmid võiks oodata paar aastat enne kui nad sinna sisenevad. Ja ma olen endas veendunud, et see film väärib selle aasta kõrgeimat kohta imdbs ja auhindade jagamisel.
See kindlasti ei jää 14. kohale, mis on ikkagi MEGAHAIGE tulemus arvestades, et see on kinodes limited release ja imdbs hindajaid juba 22000+. Ma oleks muidugi ülimalt õnnelik, kui Coenite film nii kõrgel oleks, aga ma arvan, et imdbs vähemalt top 100 peaks olema kindlustatud klassikale ja uued filmid võiks oodata paar aastat enne kui nad sinna sisenevad. Ja ma olen endas veendunud, et see film väärib selle aasta kõrgeimat kohta imdbs ja auhindade jagamisel.
- Ralf
- love <3
"Aliens vs. Predator: Requiem" on hea siis, kui suudad oma aju pooleteiseks tunniks välja lülitada, suureks kasuks tuleks ka see, kui Alieni ja Predatori frantsiisiga eriti tuttav ei ole, kuna vastasel juhul tekib ju ikka mingi assotsiatsioon ja hakkad alateadvuslikult lootma, et film on "Alieni", "Aliensi" või "Predatoriga" samal pulgal (ei ole, kohe kindlasti mitte). Ja nõrganärvilistele ei soovita kah, film on parajalt julm - näidatakse, kuidas chestburster 10aastasest poisist välja tungib, raseda naise kõhust tuleb välja trobikond tulnukaid ja põhimõtteliselt sureb terve palatitäis vastsündinuid, seda viimast küll ei näidata, kuid see on kindel. Noh, enam-vähem okei meelelahutus, kuid nuriseda saab paljugi üle.
http://fletchujafilmid.blogspot.com/200 ... -2007.html
http://fletchujafilmid.blogspot.com/200 ... -2007.html
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora