Simmo, kamoon - Seth Green on just see comedic genius, keda meie põlvkond hädasti vajab.
Kaks näitlejat, keda ma silmaotsaski ei salli, on Steve Martin ja Alec Baldwin. Võite ette kujutada mu joovastust, kui teada sain, et just nemad on järgmistel Oscaritel õhtujuhid. Ka Nick Nolte ei kuulu just mu lemmikute hulka - temas on lihtsalt midagi ebameeldivat.
Siuke mees nagu Owen Wilson hakkab vastu, Pierce Brosnani vastu on mul antipaatia ja millegi pärast vaatan suht altkulmu ka filmidele kus peaosas on Mel Gibson. Lisan veel mõne kes mu lemmikute hulka ei kuulu: Denzel Washington, George Clooney, Hugh Grant ning "seksi ja linna" duo Kim Cattrall, Cynthia Nixon
Last edited by delete on 28. January 2010, 10:53, edited 1 time in total.
Jennifer Aniston ja Jennifer Love Hewitt ei ole sümpaatsed. Ilmselt on asi selles, et ma pole kumbagi veel näinud endale meeldivas filmis mängimas. Ja noh, Paris Hilton ka muidugi, aga teda ei saa vist näitlejaks ega üldse kellekski nimetada. Oh, unustasin Mischa Bartoni. Arvatavasti selle pärast, et ta nii käitumiselt kui välimuselt meenutab üht inimest, kes ei ole üldse meeldiv. Kuidagi naistevihkaja olen
"There's nothing a nice cup of hot coffee can't fix." - Piret
Kuidas....miks.....sa teed nalja...teed ju? Ütle, et sa teed nalja....
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"