Tänan, et linki jagasid, oli suur himu teine ära vaadata. Endas küll mingit ebameeldivust ei tekitanud - ju te pole siis piisavalt homofilme vaadanud, minu arust oli Linnari ja Taavi nuss üsna lahja kraam. Kokku paneks nii 6/10.
Youtube järgi peaks see anekdoot olema aga mina sellest läbi hammustada ei suuda. Pigem ajab naerma filmi ekspluateerimisobjekt ehk homoseks, mis on nii halenaljakalt ja puiselt etendatud, et paneb kahtlema kas selle filmi taga olevad inimesed asja üldse mingil määralgi tõsiselt võtsid. Aasta Parmule 2009 annaks veel tiitli "Aasta ebaveenmaim osatäitmine".
Lühidalt: lotopilet, rööv, pood Väga hea lühifilm.
Ning nagu ma ikka kordan - kõik algab heast ideest. Kõik kohalikud väiksed tarantiinod korrake - kõik algab heast ideest, kõik algab heast ideest, kõik a ....
adi wrote:Kõik kohalikud väiksed tarantiinod korrake - kõik algab heast ideest, kõik algab heast ideest, kõik a ....
Kõik kohalikud väikesed tarantinod arvavad, et piisab sellest kui oled käinud või käid filmikoolis. Sellisel juhul teed juba automaatselt häid filmi, igasugune mõtlemine projekti juures on teise-kolmanda järguline.