Hea film ka minu arust. Peategelane Ryan Bingham on huvitav tüüp. Põhiliseks teemaderingiks on üksildus versus suhted ja abielu. "Up in the Air" on väga sisukas ja aus film. On palju teravmeelset huumorit, aga ka mõtlemapanevat dramaatilisust. Clooney väärib oma rolli oscarile kandideerimist küll.
8/10
Õhus
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Vaatamata sellele, et trailer ütleb põhimõtteliselt kõik filmi kohta ära, nautisin ma Reitmani lavastajatööd ja Clooney & Co näitlejatöid algusest lõpuni. Oma kindel tempo areneb pidevalt edasi, igavus on välistatud, dialoogid ja tegelaste mõttekäigud on hoolikalt läbimõeldud ja seeläbi ülimalt nauditavad. Huumor ja draama käib taaskord käsikäes ning vaatamata suhteliselt sirge sihiga loole leidub siit küllalt originaalsust, mis paneb mõtlema, et miks ma pole siiani Juno`t ja suitsetamise filme ära vaadanud. 8/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Ma jään oma esialgse postituse mõtte juurde kindlaks. Lasin abikaasal end filmi vaatama vedada (ega eriti vastu ei puigelnud ka), aga oleks teadnud et nii igav on, siis poleks küll läinud.
Päris läbikukkumine siiski polnud, mõned päris head huumoriterad olid sees ja mis meeli eriti erutas, et mr Bingham eelistas sõita Sebringuga nagu ma isegi sõidan
4/10
Päris läbikukkumine siiski polnud, mõned päris head huumoriterad olid sees ja mis meeli eriti erutas, et mr Bingham eelistas sõita Sebringuga nagu ma isegi sõidan
4/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
5/10-st
Natukene igav film. Tegelikult oli filmi idee ja sisu huvitav, isegi rohkem kui huvitav, hästi teostatud, aga minu jaoks puudus see säde, mis oleks asja käima pannud.
*
EDIT
8/10- klassika. nii palju nähtud, et täitsa meeldib juba.
Natukene igav film. Tegelikult oli filmi idee ja sisu huvitav, isegi rohkem kui huvitav, hästi teostatud, aga minu jaoks puudus see säde, mis oleks asja käima pannud.
*
EDIT
8/10- klassika. nii palju nähtud, et täitsa meeldib juba.
Last edited by Zinera on 16. August 2015, 20:02, edited 1 time in total.
Täitsa huvitav ja originaalse huumoriga film. Meeldis, et filmil oli mitu paralleelset kandvat ideed: töölt koondamise raskus, isiklik vabadus ja sõltumatus ning arumine. Clooney ja Farminga vahel toimis keemia hästi. Miinuseks oli stiilimuutus filmi teises pooles, kui asi läks peredraamaks üle. Pulmade osa oli selgelt liiga venitatud, aga ei omanud erilist tähendust. Kokkuvõttes ei jätnud mingit erilist elamust sisse kummitama. 6/10
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Õhus
"Do you Want Cancer?"
Olen täheldanud, et mida rohkem film mulle meeldib, seda vähem muljeid mul siia kirja panna on - head filmi ei saa kirjeldada, see lihtsalt on. Väga hea sooritus Vera poolt, Oscari nommi väärt. Viimane kehtib ka Clooney kohta, kes oli minu arvates parem kui "Järeltulijates". Väga tugev film.
8,5/10
"That's kind of like firing someone over the Internet."
Olen täheldanud, et mida rohkem film mulle meeldib, seda vähem muljeid mul siia kirja panna on - head filmi ei saa kirjeldada, see lihtsalt on. Väga hea sooritus Vera poolt, Oscari nommi väärt. Viimane kehtib ka Clooney kohta, kes oli minu arvates parem kui "Järeltulijates". Väga tugev film.
8,5/10
"That's kind of like firing someone over the Internet."