Eli raamat
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Tõeline üllatus igas mõttes, sest ausalt öeldes ei oodanud, et sisu võib millegagi üllatada. Visuaalne pool on imeilus ja toetab ühiskonna varemetes jalutava Eli rännakuid ideaalselt. Võitlusstseenid on hästi koostatud, koreograafiaga on vaeva nähtud, eriti käsitsivõitlustega. Kaameratööst sain vanapaari majas toimunud kahe poole vastasseisust mentaalse orgasmi. Kaamera ei võta toimuvat üles lihtsalt kõrvalseisjana, vaid ruttab tulevahetuse keskele, kiikab püstolitorru ning sooritab kiirjooksu räsitud olemisega majja, näidates kõiki majas redutavaid võitlejaid peaaegu et käsikaamera efektiga.
Sisu ja kõikekõlmav suurem mõte ei tundunud pealesurutuna, vaid tekkis võimalus võtta mõtet täpselt nii nagu ise tahan. Usk iseendasse või millegisse enamasse oli kandvaks ideeks. Visuaalselt võimas, teostuselt efektne, näitlejatöödelt enam kui hea ja mainima peaks ka muusika, mis haaras mõne momendiga ikka täielikult kaasa. Lõppkokkuvõttes jäin sisuga rahule, kuigi seda oleks saanud natuke paremaks viimistleda. 8/10
Sisu ja kõikekõlmav suurem mõte ei tundunud pealesurutuna, vaid tekkis võimalus võtta mõtet täpselt nii nagu ise tahan. Usk iseendasse või millegisse enamasse oli kandvaks ideeks. Visuaalselt võimas, teostuselt efektne, näitlejatöödelt enam kui hea ja mainima peaks ka muusika, mis haaras mõne momendiga ikka täielikult kaasa. Lõppkokkuvõttes jäin sisuga rahule, kuigi seda oleks saanud natuke paremaks viimistleda. 8/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
Kui viimane minut välja arvata, siis meeldis küll. Visuaalselt haarav ja korraliku tehnilise teostusega postapokalüptiline märul suuremas osas heade näitlejatööde (va Mila Kunis) ja mõnusalt brutaalse actioniga. Kusjuures naljakas, et olen paar postitust tagasi öelnud, et Eli't oleks pidanud mängima Tom Waits, kuna tal on siin filmis isegi väike roll poeomanikust insenerina. Mis puutub sellesse viimasesse minutisse, siis nii kõvasti pole ma ammu silmi pööritanud. Mitte ainult seepärast, et see oleks väga ninnu-nännu Hollywood olnud - kui mulle terves filmis üldiselt usuteemaline värk närvidele ei käinud, siis epiloog läks nii kuradi preachy'ks kätte, et hoia piip ja prillid.
6,5/10... kannatab filmipäeviku tarbeks seitsmeks ümardada küll.
Spoiler :
6,5/10... kannatab filmipäeviku tarbeks seitsmeks ümardada küll.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Soprano wrote:Spoiler :
mind#blown, kuid lõpus üks detail tuli siiski üllatusena.
Tegelikult...
In Arabic, Hebrew, and Aramaic, Eli can be a variant on the name of God. The suffix "i" indicates first person singular possession, i.e., "my El" or "my God".
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Tegelikult...In Arabic, Hebrew, and Aramaic, Eli can be a variant on the name of God. The suffix "i" indicates first person singular possession, i.e., "my El" or "my God".
Lisaks http://en.wikipedia.org/wiki/Eli_%28Bible%29
Iseenesest filmi sisu oli hea, kuid ma arvan, et lõpp ei ole kohe üldse sobiv filmile. Oleks võinud midagi paremat leiutada... See oli halb, et mu vend, kes juba varem on selle filmi ära vaadanud, spoilis natukene (põhilise osa) ära . Niiet jah, kahju, et ma tal vait ei käskinud jääda.
Aga jah, Washington kõrbes ihuüksi, võideldes ühe raamatu pärast tosinate meeste vastu, väge vinge. Võitslusstseenid olid väga head, pluss veel Washingtoni isiksus lisas filmile kindlasti omapära juurde.
Ainukeseks miinuseks oligi minu jaoks lõpp, see,
. Pluss, seal oleks võinud olla rohkem tegevust/thrillerit, siis oleks see filmi sisuga rohkem klappinud...
Hindeks paneks 8/10 . Võib-olla isegi liialdan, algselt mõtlesin 7 panna.
Ainukeseks miinuseks oligi minu jaoks lõpp, see,
Spoiler :
Hindeks paneks 8/10 . Võib-olla isegi liialdan, algselt mõtlesin 7 panna.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Spoiler :
Mila, oooh, Mila. Miks lahkusid mu juurest sa? - 6/10
PS! Kas ma olen ainuke kel vahepeal Muse - Knights of Cydonia video/lugu peas mängima hakkasid?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Peterzel wrote:Mitte midagi uudset, originaalset, värvikat, meeldejäävat, meeliülendavat, põnevat, filigraanset jne. Midagi otseselt viga ka pole. Keskpärane ulmekas. 5/10
Post-apoc teosel on minu hindeskaalal alati +3 handicap just for being post-apoc, lisada veel Oldman ja Waits - peaks handicap'i kokku +5 peale panema.
Kahjuks seal said head asjad otsa. Denzeli väljamängitud rebel oli suvaline ebausutav jobu kellele ei omistatud ühtegi inimliku omadust mis tegi ka võimatuks alates mingist poindist temast hoolida.
Võib süüdistada minu sisemist ateisti või tõsiasja, et ma olin näinud vahetult ennem "The Road'i" mis oli lihtsalt nii palju parem.