Ega te ise ka väga vanad pole: hau minust vaevalt 2 aastat vanem, Soprano 7. Räägite nagu vanad velled külapoe ees.
Forza elu ja tegemised
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
AvP_75 wrote:Ehe. Jäin mõtlema teiste variantide peale. 300 või enama DVD müümise eest saaks meeletult palju raha ja siis oleks hea võimalus minna maailma avastama.
Noh, kui ta need kõik maha müüb saaks ta ehk 36 000 krooni - oletades, et ühe DVD hind on keskmiselt 120 kulli. Äkki tahab isiklikku korterit üürima hakata ja vajab stardiraha? Või autot?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
hau wrote:Hääküll kui keskmiselt iga dvd eest 120.- saaks. Paljud neist poes 100.- + kasutatud kah veel.
+ see oleks very foolish thing to do.
Tegelikult minu teada on vähesed ta DVD'dest need sajakroonised, paar steelbooki ja 200-300.- hinnavahes filme on tal küllaga. Eks Forza vana kukk pea ise hinnasildid külge liimima ja Balti jaama äritsema minema. Miks mitte ka juba Nõmme turule oma putka üles panna, alles ehitati see koht ümber ja näeb väga kena välja pealekauba!
- Ralf
- love <3
Forza wrote:Idiootne teema imo
Räägi parem, miks filmide vaatamisest/ostmisest loobud... IMO.
Ma arvan, et osa süü võib kirjutada liigse filmivaatamise arvele juunis/juulis. Aga ei saa ikkagi aru, miks DVD'd ei koti. Olin Filmsmusicu poes, kus oli strangers on a train, big sleep, maltese falcon, an american in paris, a streetcar named desire kõik 2 disc. Mitte ükski ei kottinud lihtsalt, täiesti kama oli neist, sünnipäeva raha tõttu oleks võinud kõik ära osta, aga ei tahtnud lihtsalt. Paar kuud tagasi oleks momentaaselt ära krabanud need.