Transformerid: Langenute kättemaks

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Pole samuti esimestki näinud, kuid mingi väike huvi ikka on. Kinno vast ei viitsi.
ImageImageImage
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Okidok, kui suured robotid külmaks jätavad saan veel aru. Aktiivne vastureaksioon, enne nägemist, oleks aga veidi imelikum.
Ei tea. Minu jaoks on Transformers's parajal jaol ulmet, komöödiat (loodan et teises osas sellega üle ei doseerita), actionit, põnevust, kummardavaid näitlejannasid. Kodus suuri ekraane ega kõlareid pole, niisiis vaatan kindlasti kinos.

Seoses Michael Bay rahamasina töös hoidmisega süümetundepiinu ei teki. See suvi tuleb palju ajuvabamat actionit, mida väldin (kinos) nagu katku.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

köhG.I. Joeköh?
ImageImageImage
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Yeah! Nii superhüpervinge oli, iga kord kui silmad üle kahe sekundi ekraanil peatusid tõmbas automaatselt pilgu lakke. :pööritus:
Aga ennegi juba nenditud, et sihtgrupp on väga selgelt ookeani taga.
kyky89
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by kyky89 »

...
Last edited by kyky89 on 04. July 2009, 17:26, edited 1 time in total.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

epic
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

epic tõesti..
ImageImageImage
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

Jaa, mõned ülevaated loetud ja öeldakse, et tegemist on ilge käkiga. Isegi nende arvates, kellele esimene meeldis. Eks ootab siinsete kasutajate arvamuse ära. Nii vähe, kui ma neid Hollywoodi "taieseid" vaatan, tahaks ikka korraliku meelelahutaja otsa sattuda.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Tahan näha juba puhtalt CGI'st läbi imbunud märulistseenide pärast, sest ma tean ette, et need teevad mu kuse roosaks.
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

No hetkese seisuga on reiting küll päris hea seega loodan, et mulle läheb peale.
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

Treilerite ja muu kraami tõttu üks mu selle aasta oodatumaid filme. Kindlalt kinno vaatama. Sellise filmi eest pole kahju oma raha ära anda.
Esimesega olin väga rahul, see tundub veidi üles pumbatud, aga eks saab ise näha, mis tegelikult toimub.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

defexer wrote:No hetkese seisuga on reiting küll päris hea seega loodan, et mulle läheb peale.

Mis reiting? IMDb? Praegu on seal vähemalt pooled antud häältest fanboy'de omad, kes pole filmi näinudki.

Kriitikute arvamusi lugedes on see sama hea, kui lasta ennast ooperi muusika saatel kaks ja pool tundi panniga vastu pead peksta.
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

eerik wrote:Kriitikute arvamusi lugedes on see sama hea, kui lasta ennast ooperi muusika saatel kaks ja pool tundi panniga vastu pead peksta.

Pole sellel ooperi muusikal nii väga viga midagi. Siis lihtsalt pole soundtracki, mida kuulata. Ja sinna kõrvale hi-tec action.. soundtracki ei pane vast väga tähelegi.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Palju räägitakse halvast ja seksistlikust huumorist, mis on ilmselt tõsi, arvestades trailereid. Aga ära vaatab ikkagi. Destruction has never been so glorious.
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Keegi kokku ka luges mitu sexual refrence'i esimese kümne minuti jooksul lendas? Rääkimata kõigist nendest, mis hiljem järgnesid.
Post Reply