2009 oodatuimad
Moderator: Meeskond
Forza wrote:Seos Hitchi originaaliga puudub, eeldan?
LOL, sa ei tea kes Notorious B.I.G. oli?
http://www.youtube.com/watch?v=kDDv6pAbN_U
päris põnev asi võib isegi tulla, seekord pole sellist halba maiku juures asjal. biggiest pole nagunii veel korralikku filmi tehtud kah. ja saab igast räpitegelasi näha, kuigi oleks lahe olnud, kui keegi ennast ka mängiks. aga kui casti vaadata, siis originaalidele täitsa sarnased neegrid on võetud õnneks.
Tegin kiirelt esialgse pingerea:
1. Inglourious Basterds
2. Watchmen
3. Avatar
4. Up
5. The Imaginarium of Doctor Parnassus
6. Sherlock Holmes
7. The Lovely Bones
8. Terminator: Salvation / Transformers: Revenge of the Fallen / Star Trek (unustasin)
9. Where the Wild Things Are
10. Knowing
Oodatud comedy'd:
Adventureland
Brüno
Gentlemen Broncos
1. Inglourious Basterds
2. Watchmen
3. Avatar
4. Up
5. The Imaginarium of Doctor Parnassus
6. Sherlock Holmes
7. The Lovely Bones
8. Terminator: Salvation / Transformers: Revenge of the Fallen / Star Trek (unustasin)
9. Where the Wild Things Are
10. Knowing
Oodatud comedy'd:
Adventureland
Brüno
Gentlemen Broncos
Last edited by Soprano on 08. January 2009, 18:03, edited 1 time in total.
Lugesin mingit Sherlocki script reviewd. Ei olnud väga positiivne. Midagi Bourne'i (jep, kõik actionfilmid tahavad olla bournelikud) ja kariibimere piraatide vahepealset. ?
Ma ei mäletagi enam mis to seos oli, aga action ja kaklused ja selline teema on kindlasti väga realistlik ja bournelik. Sisu vist oli natuke cheesy nende arvates.
Näitlejad ja tegijad on küll väga head nii et peaks ikka korralik asi tulema.
Ma ei mäletagi enam mis to seos oli, aga action ja kaklused ja selline teema on kindlasti väga realistlik ja bournelik. Sisu vist oli natuke cheesy nende arvates.
Näitlejad ja tegijad on küll väga head nii et peaks ikka korralik asi tulema.
eerik wrote:Kõige rohkem ootan tegelt Solaris keskuse valmimist.
Aga miks?
Kas sulle on muidu Plaza vastumeelne? Su vaatamisharjumuste põhjal tundub, et eelistad kodukino suurele ekraanile ja Plazat nimetad limonaadikinoks, vist. Leiad, et pileti eest küsitakse liigselt või miks?
Mulle on Solaris veidi vastumeelne selle pärast, et kuidas ta valmisehitati. Liiga keskerakondlik asjaajamine. Aga noh... juba paarikümne aasta pärast ei mäleta keegi midagi sellest, kuidas Peeter Rebasel hakkas kinnisvaraga hangeldamine peale Edgariga sõbraks saamist sujuvalt minema.
Madalama kinopileti hinna vastu pole mul midagi, kuigi minu meelest pole Plaza mingi hirmus röövel.
Ülekohtune on see, et siiani pole keegi maininud sellist 2009. aastal tulevat filmi nagu Kick-Ass. Mul on suured ootused Matthew Vaughn'i pärast. Tüübil oli sellesse projekti niivõrd palju usku, et hülgas Thori tegemise võimaluse ja ajas ise 40 mil kokku. Tuleb stuudio sekkumiseta, pehmendamata, maksimaalselt originaalse visiooni vaimus - YEAH! Watchmen'i kõrval koomiksifilm #2 for sure.
Jolt wrote:Ülekohtune on see, et siiani pole keegi maininud sellist 2009. aastal tulevat filmi nagu Kick-Ass. Mul on suured ootused Matthew Vaughn'i pärast. Tüübil oli sellesse projekti sellist usku, et hülgas Thori tegemise võimaluse ja ajas ise 40 mil kokku. Tuleb stuudio sekkumiseta, pehmendamata, maksimaalselt originaalse visiooni vaimus - YEAH! Watchmen'i kõrval koomiksifilm #2 for sure.
Unustasin kuramus. Ootan väga!
Lisan veel kaks huvipakkuvat:
The Box - rež Richard Kelly (Donnie Darko)
Ong bak 2 - hell yeah!
Õigus jah. Kick-ass saab olema sama hea kui selle pealkiri. Ja Kelly järjekordne huvitava sisuga šedööver on üks ootuste nimekirjas.
Film mida ma ei oota, aga päris palju paistavad ootavat (vb mitte siin) on GI Joe. See film on selline, mille puhul piisab rezissööri nimest, et aru saada kas sellest asja saab. Stephen Sommers siis rezissööriks. Miskipärast ma arvan, et Wolverine on ka paras cheese.
Film, mis võiks lõppude lõpuks saada reliisi on FANBOYS!
Mina igatahes ootan veel Fast and Furiousi. Esimesed kaks filmi meeldisid väga ja vana grupp on jälle koos. Saagu mis saab, its gonna be fun.
Wolfmanist tahaks näha trailerit, et midagi arvata.
Rian Johnsoni teist filmi tahaks ka juba väga näha - The Brothers Bloom. Näitlejaansambel on vapustav ja sisu ka huvitav, millel on kindlasti veel Johnsoni twist küljes.
Siis veel selline väike film nagu Moon Sam Rockwelliga peaosas.
Loodetavasti näeb ka Arrested Developmenti filmi.
Film mida ma ei oota, aga päris palju paistavad ootavat (vb mitte siin) on GI Joe. See film on selline, mille puhul piisab rezissööri nimest, et aru saada kas sellest asja saab. Stephen Sommers siis rezissööriks. Miskipärast ma arvan, et Wolverine on ka paras cheese.
Film, mis võiks lõppude lõpuks saada reliisi on FANBOYS!
Mina igatahes ootan veel Fast and Furiousi. Esimesed kaks filmi meeldisid väga ja vana grupp on jälle koos. Saagu mis saab, its gonna be fun.
Wolfmanist tahaks näha trailerit, et midagi arvata.
Rian Johnsoni teist filmi tahaks ka juba väga näha - The Brothers Bloom. Näitlejaansambel on vapustav ja sisu ka huvitav, millel on kindlasti veel Johnsoni twist küljes.
Siis veel selline väike film nagu Moon Sam Rockwelliga peaosas.
Loodetavasti näeb ka Arrested Developmenti filmi.