Maadleja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Ma ei saa teiega kuidagi nõustuda aga suva. Loodan, et ühes asjas olen teiega ühte meelt - Marisa Tomei oli oma vanuse kohta kuradi kuum tsikk!
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

9,5/10
http://liveforthis90.blogspot.com/2008/ ... -2008.html

Kui läheb teistkordseks vaatamiseks, siis tuleb vist 10/10 ära ka.
Ecu
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ecu »

olen ise suur WWE vaataja, seega peab seda filmi mingi aeg kindlasti nägema
treiler on paljutõotav
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Ecu wrote:olen ise suur WWE vaataja, seega peab seda filmi mingi aeg kindlasti nägema
treiler on paljutõotav

Kindlasti vaata. Mul kui vanal WWE/F fännil oli väga huvitav. Isegi hardcore legend Mick Foley kiitis selle heaks.
RockabillySarin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by RockabillySarin »

kiidan heaks
mõnus draama
Rourke mängis ikka kuradi hästi, see mees on elu näinud. muhe sell !
kas filmis oli kujutatud tipp-tasemel wreslingu maadlejaid ?
tundusid kuidagi kõrvaltänava matchina. Aga äkki mul on lapsepõlvest valearusaam. eh eh eh eee

6/10
RockabillySarin
60000
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

RockabillySarin wrote:kas filmis oli kujutatud tipp-tasemel wreslingu maadlejaid ?

Eih, Ram'l oli parim enne selgelt aegunud, WWE tipp-võistlused need küll polnud. Lugu oligi ju pigem sellest, et mis maadlejatega juhtub peale peaorbiidilt kõrvalekaldumist
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

RockabillySarin wrote:kas filmis oli kujutatud tipp-tasemel wreslingu maadlejaid ?

Profi maadlejad räägivad filmist ja oma karjääridest
RockabillySarin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by RockabillySarin »

Jolt wrote:

Eih, Ram'l oli parim enne selgelt aegunud, WWE tipp-võistlused need küll polnud. Lugu oligi ju pigem sellest, et mis maadlejatega juhtub peale peaorbiidilt kõrvalekaldumist

tänks. pole eriti sinapeal selle wwe-ga.

ps: filmis oli see koht ka hea, kui ta lihaletis endale näppu lõikas. heli ja montaaz tegid selle hetke päris terroriks. hambad ristis pidin vaatama.
RockabillySarin
60000
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

RockabillySarin wrote:ps: filmis oli see koht ka hea, kui ta lihaletis endale näppu lõikas. heli ja montaaz tegid selle hetke päris terroriks. hambad ristis pidin vaatama.

Mhmh, väga aronofskylik moment. Pole eriti originaalne väita, et kui see mees otsustaks mingi puhta horror'ga maha saada, oleks viimaks ometi põhjust üht värsket õudusfilmi pikkisilmi oodata.

Nädala lõpp pole õnneks enam kaugel. Kindel ülevaatamine. Õnnestuks nüüd vaid mõnele sõbrale ka film maha müüa, oleks suht ideaalne.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

tundusid kuidagi kõrvaltänava matchina. Aga äkki mul on lapsepõlvest valearusaam. eh eh eh eee

6/10

WWE on see kõige feigim ja kommenrtslikum. Väiksemad fedoratsioonid panevad tavaliselt hullemini ja rohkem hardcore'i, nagu ka wrestleris näha oli.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Sai esikal käidud ja 3. kord vaadatud. Super-duper. Tundub, et mul iga aasta mingi film, aasta alguses vaatan päris palju kordi. Eelmine aasta TWBB, paar aastat tagasi The Fountain. Neid mingi 4-5 korda sai poole aasta jooksul vaadatud vist. Nüüd siis Maadleja. Ei ole midagi öelda. Mees, teab kuidas mees lavastama peab. Pinge on sees ka peale 3. vaatamist. Lõpus kui ta sinna turnbuckle'i otsa ronib siis süda ikka peksis sees nagu saaks ise südameataki.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mõtlesin, et võiks sellele meistriteosele veelkord pilgu peale heita. Arvatavasti, kui oma TOP 10 koostan peale tippfilmide nädalat, on see seal sees. Suht outrageing on ka fakt, et Springsteen jäeti välja Oscari nominantide hulgast. Tõeliselt liigutav ja õigesse kohta paigutatud lugu. Filmi kohta raske midagi uut öelda, kuna kõik on eelmises arvustuses kirjas. Rourke - super! Kaameratöö ja montaaž - samuti super! 70-ndate Rock 'n Roll - ülim! Feelgood movie ja samas ka kurb. Kehv lugu, et Akadeemia seda hinnata ei oska.
ImageImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Forza wrote:samuti super! 70-ndate Rock 'n Roll - ülim!

80ndate. Ja 1 Guns-n-Rosesi lugu mitte 7.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Axl Rose lubas lugu veel tasuta kasutada.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

hau wrote:
Forza wrote:samuti super! 70-ndate Rock 'n Roll - ülim!

80ndate. Ja 1 Guns-n-Rosesi lugu mitte 7.

My bad about the decade, aga sellest loode arvude veast sain aru juba siis, kui kinost väljusin. Lihtsalt liiga palju sarnast muusikat tuli!
ImageImageImage
Post Reply