Filmiklassika

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

Ei, tegelt on asi nii, et hoopis mu ema saab tellimusi USAst,sest ta töötab raamatukogus ja sinna läheb neid vaja.Ja mul veab sellepärast,et ma võin neid igal ajal koju tuua ja vaadata kuna mu ema vastutab nende eest.

PS:Ebayst ostes läheks see küll ikka väga kalliks.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

80'ndate õudusfilmid. Tase. 8)
Nemesis
Batman alustab
Batman alustab

Post by Nemesis »

Raziel wrote:80'ndate õudusfilmid. Tase. 8)

kipun nõustuma
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Edvard wrote: kokku umbes 100 filmi, sealhulgas kõik indiana jonesi .

Oleneb, mida sa näiteks Indiana Jones'i suhtes mõtled. Kas filmi triloogiat või said ka "Noore Indiana Jones'i seikluste" seeriad? Või mõlemaid?

Telekast enamasti. Eriti on meelde jäänud Psühho vanem versioon. Võrreldes uuema versiooniga pani vanem versioon ikka vere tarretama. Igatahes oli parem küll.
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

AvP_75 wrote:

Oleneb, mida sa näiteks Indiana Jones'i suhtes mõtled. Kas filmi triloogiat või said ka "Noore Indiana Jones'i seikluste" seeriad? Või mõlemaid?

Telekast enamasti. Eriti on meelde jäänud Psühho vanem versioon. Võrreldes uuema versiooniga pani vanem versioon ikka vere tarretama. Igatahes oli parem küll.

Ma sain triloogia kõik osad ja siis veel bonus material, noore indiana jonesi seiklusi mitte,kuigi see oleks olnud super, sest see on üks mu lemmikuid sarju.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Edvard wrote:
AvP_75 wrote:

Ma sain triloogia kõik osad ja siis veel bonus material, noore indiana jonesi seiklusi mitte,kuigi see oleks olnud super, sest see on üks mu lemmikuid sarju.

Join the club...
ImageImageImage
Post Reply