Ei, tegelt on asi nii, et hoopis mu ema saab tellimusi USAst,sest ta töötab raamatukogus ja sinna läheb neid vaja.Ja mul veab sellepärast,et ma võin neid igal ajal koju tuua ja vaadata kuna mu ema vastutab nende eest.
PS:Ebayst ostes läheks see küll ikka väga kalliks.
Filmiklassika
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Edvard wrote: kokku umbes 100 filmi, sealhulgas kõik indiana jonesi .
Oleneb, mida sa näiteks Indiana Jones'i suhtes mõtled. Kas filmi triloogiat või said ka "Noore Indiana Jones'i seikluste" seeriad? Või mõlemaid?
Telekast enamasti. Eriti on meelde jäänud Psühho vanem versioon. Võrreldes uuema versiooniga pani vanem versioon ikka vere tarretama. Igatahes oli parem küll.
AvP_75 wrote:Edvard wrote: kokku umbes 100 filmi, sealhulgas kõik indiana jonesi .
Oleneb, mida sa näiteks Indiana Jones'i suhtes mõtled. Kas filmi triloogiat või said ka "Noore Indiana Jones'i seikluste" seeriad? Või mõlemaid?
Telekast enamasti. Eriti on meelde jäänud Psühho vanem versioon. Võrreldes uuema versiooniga pani vanem versioon ikka vere tarretama. Igatahes oli parem küll.
Ma sain triloogia kõik osad ja siis veel bonus material, noore indiana jonesi seiklusi mitte,kuigi see oleks olnud super, sest see on üks mu lemmikuid sarju.
Edvard wrote:AvP_75 wrote:Edvard wrote: kokku umbes 100 filmi, sealhulgas kõik indiana jonesi .
Ma sain triloogia kõik osad ja siis veel bonus material, noore indiana jonesi seiklusi mitte,kuigi see oleks olnud super, sest see on üks mu lemmikuid sarju.
Join the club...