Kokkutulek!
Moderator: Meeskond
Kokkutuleku teema on jälle väga aktiivseks läind ..
Kuigi ma olen nõus kõigi nendega, kes arvavad, et võiks siiski oodata sellega ja suvel seda korraldada. Siin elatakse nii eri kantides ..
A arutada võiks siiski üht-teist
Filmihuviliste kokkutulekul võiks tõepoolest mõne filmi siis ka ära vaadata .. mida soovitaksite?
Kuigi ma olen nõus kõigi nendega, kes arvavad, et võiks siiski oodata sellega ja suvel seda korraldada. Siin elatakse nii eri kantides ..
A arutada võiks siiski üht-teist
Filmihuviliste kokkutulekul võiks tõepoolest mõne filmi siis ka ära vaadata .. mida soovitaksite?
Tegelt oleks parem vaadata suure ekraani pealt. Ma võiksin tuua ekraani ja projektori. Ehk siis arvutist vaadata. Aga võib ka laenutada lihtsalt mingid videod ja siis vahtida neid telekaekraanilt. Ja võiks ka midagi peale filmide olla..Tegelt see oli alguses lihtsalt sõbra mõte naljaga pooleks ja siis tegi selle teema siia, aga paistab, et seda võetaksegi tõsiselt:P Filmideks võiks olla midagi igast zhanrist. A mis arvate, kus seda teha..?
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

Jahhh
ÃUDUUUUUUKAIIIIIDD...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Supppper...:d..Kuulge..Nii juba läheb... :lol: Tegelt khh...Okei..Teeme suvel..Ausalt khh..Siis on soe khh.... :roll:
Teglet khh....Kui vanad kõik on.?....
Supppper...:d..Kuulge..Nii juba läheb... :lol: Tegelt khh...Okei..Teeme suvel..Ausalt khh..Siis on soe khh.... :roll:
Teglet khh....Kui vanad kõik on.?....
I have to be able to smile throu all this bullshit...
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

:d
Mina pakun õudukaaa..!!!!..Ausalt khh...Näiteks..Ämn..Mingi the ring?...Või ämn...blairi nõid..??
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

Niih..
Aga mis teemaline film..??..Ma ei saa eriti päris aru... 
-
powerslave
- Teadmata kadunud

-
powerslave
- Teadmata kadunud

powerslave wrote:Lahe mõte. Äkki välja üürida mingi majake kuskil maakohas. Tassida kohale suur ekraan ja projektor ning vaadata nädalavahetusel igasuguseid filme. Muidugi võiks mingeid muid asju ka teha. Näiteks videokaameraga kohale tulla ja ise mingit filmi teha.
Kui maja üürida oleks kindlasti vaja täisealist inimest..