Aga kuulsus teeb ka kindlasti oma tööd.
Kiired ja vihased - Uus mudel
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Parem kui esimene. Walker oli ikka sama võlts nagu esimeses. Vin ja teised olid ägedamad kui kunagi varem. Oli palju ebareaalseid sõidustseene, aga see käib ju asja juurde. Muidu see ei oleks FaF. Kuumad naised, kenad masinad, tohutud kokkupõrked, kergesti jälgitav sisu - mõnus meelelahutus, mida saab võtta natuke tõsisemalt kui mõningaid teisi. Stiili poolest sõna otseses mõttes lahe film. Kui tuleb viies osa, siis olen kindel vaataja. Hea viide oli ka Tokio Driftile Hani näol.
7/10
7/10
Last edited by Spellbound on 15. April 2009, 21:18, edited 1 time in total.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

Minu meelest viletsaim osa, isegi Tokyo Drift meeldis rohkem. Jah tõesti, actionit oli enam kui teistes, aga ilusate autodega chillimist vähem ja see oli minu jaoks see, miks ma üldse neid filme vaatasin. Kiskus kuidagi sinna tavalise actioni poole.
6/10
6/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
eee....mmm Tokyo oli just uuenduslikum ja tõi sellele äravajunud saagale uuesti elu sisse. I mean, kamoon, esimene oli hea, teine täiesti igav ja mõttetu, Tokyo oligi see, mida too hetk vaja oli, muidugi oleks cool olnud, kui Vin oleks seal olnud, aga teine olustik tõi story'le elu tagasi. Paul Walker ka nii essential ei ole imo, kuna ta ei ole just kõige usutavam näitleja. Kuigi mulle ta natuke meeldib.

Paul Walker, yeah! Running Scared's on ta väga tasemel, suisa enam kui kõigis ülejäänud osatäitmistes kokku. Lost's Julieti kehastav Elizabeth Mitchell on ka seal ning mingi supercreepy karakterina.
Teemasse ei oska arvata eriti midagi, sest et The Fast and the Furious on kõige ebavajalikum film, millest jõuga frantsiisi väljapressida.
Teemasse ei oska arvata eriti midagi, sest et The Fast and the Furious on kõige ebavajalikum film, millest jõuga frantsiisi väljapressida.
Vaatasin ära, väga meeldis!!!
Aga vot heliline pool oli pisut nigelam, näiteks alguses too must Buick GN, mida traileris isegi näha oli. Traileris oli mõnus V8 lörin, filmis oli kõik too ära summutatud ja kohati oli kuulda mingi riisi ja fart muffleri(eesti keeles siis peerupütt ehk too suur sportpütt mida topitakse hondade ja golfide alla et auto kohe vägevam oleks nendearust) häält, üleüldse kogu USA raua hääl oli kuidagi ära summutatud.
Samuti lõhuti hulga ilusaid autosid(70 Chevelle,70 F-Bomb Camaro, 72 Gran Torino, Dominicu Charger, Buick GNist polnud midagi järele jäänud... õnneks filmi tegemisel kasutati sarnaseid autosid ja originaalid jäeti terveks, kuna need autod tõesti on palju väärt) aga siiski väga hea film minu meelest!!
Ning story oli ka väga hea!!
5/5 punni
Aga vot heliline pool oli pisut nigelam, näiteks alguses too must Buick GN, mida traileris isegi näha oli. Traileris oli mõnus V8 lörin, filmis oli kõik too ära summutatud ja kohati oli kuulda mingi riisi ja fart muffleri(eesti keeles siis peerupütt ehk too suur sportpütt mida topitakse hondade ja golfide alla et auto kohe vägevam oleks nendearust) häält, üleüldse kogu USA raua hääl oli kuidagi ära summutatud.
Samuti lõhuti hulga ilusaid autosid(70 Chevelle,70 F-Bomb Camaro, 72 Gran Torino, Dominicu Charger, Buick GNist polnud midagi järele jäänud... õnneks filmi tegemisel kasutati sarnaseid autosid ja originaalid jäeti terveks, kuna need autod tõesti on palju väärt) aga siiski väga hea film minu meelest!!
Ning story oli ka väga hea!!
5/5 punni
Forza wrote:Mis mõttes isegi Tokyo Drift oli parem. Tokyo oli igaljuhul parem kui 2F2F.
Second that. Ning Lucas Black on väga hea näitleja. Loodan, et ta saab sellest lapstähe sündroomist jagu.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Nägin filmi nüüd ka ära. Lootsin filmist palju-palju rohkem, kuid ei, pettuma pidin. Siiski parimad osad on esimesed kaks osa, mis on minu arvates kõikide filmide puhul niimoodi.
Filmist oli kadunud see õige hõng - rohkelt tuunitud autosi, streetraced jne. Aga vähemalt need autod mis olid, olid mõnusad suhteliselt.
6/10
Filmist oli kadunud see õige hõng - rohkelt tuunitud autosi, streetraced jne. Aga vähemalt need autod mis olid, olid mõnusad suhteliselt.
6/10
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ