Alguses mõtlesin, et tegu ongi ainult tulistamise parkouriga. Siis hakkasin vaikselt sisse elama. Angelinast oli suht suva (tho tatokad olid lahedad). McAvoy ftw! Eriefektid meeldisid väga - ei saanud arugi, et green screen taustal oleks. - 8/10
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
See film kuulub mu "ma ei tea miks ta mulle meeldib, aga meeldib" kategooriasse. Võib-olla on asi voiceoveris, võib-olla underdogi teemas mis mulle imponeerib, võib-olla avastseenis (tugev sissejuhatus on pool võitu!), aga võib vabalt ka kandvas idees või tulistamisele keskendumises seisneda. Igal juhul meeldib. Märul on asine, näitlejad saavad oma osadega kenasti hakkama ning ega seegi paha pole et Freeman oma teada-tuntud "vanema sõbra/juhendaja" imidzhile vindi sisse lööb. 7/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Midagi vingemat kui tavaline möllufilm. Nauditav huumor ja hoogne action. Üllatav oli lugeda paljude IMDb kommentaatorite halvustavaid arvamusi, ma pigem ühtiks siinsete positiivsete hinnangutega. 7/10
Ouyeah, awesome movie. Jolie on selliste rollide jaoks loodud. Hawt. Film ise väga põnev. Mõnusalt actionit ikka. Ainus kes selle filmi ära rikkus oli McAvoy. No absull ei meeldinud ta selles filmis. Nii, et päris kümmet punkti siit ei tule. Piirdun hindega 8.
Huumorit ja stiilsust omajagu ning mõnusalt paras jagu ülepingutatud detailid. Curve the bullet oli muidugi midagi täiesti uut - aplaus sellele geeniusele, kes selle idee välja käis ja jumal tänatud, et produtsendid seda maha ei teinud.
Tõsiasi, et olen vähemalt kolm korda täielikult vaadanud annab märku, et film saab minult 10/10.