Hmm.. aga 13 000.- saad ebayst sellise kaamera et hoia ja keela. sõbrale tellisin SONY DCR-VX2000 ja töötab mega hästi, head videod ka saab. ca 8000.- maksaks.
goodkiller wrote:Hmm.. aga 13 000.- saad ebayst sellise kaamera et hoia ja keela. sõbrale tellisin SONY DCR-VX2000 ja töötab mega hästi, head videod ka saab. ca 8000.- maksaks.
Kui hästi otsida ja oodata saab mega häid kaameraid sealt, üks komplekt maksis 5000.- ca. Seal Mingi Canon oli, mingi 9 objektiivi kaasa, 3 akut ja muu varustus, kohver ja statiif ja puhastuskomplekt oli ka. Aga jah, millise tellisid siis ?
Oleksin huvitatud osalemast. saan veel ise ka lisa kaameraga toetada, sest mul endal sama mudel ainult Sony 52. Vahet neil pole lihtsalt kõvaketta maht on erinev. Et kvaliteet on sama.
Otto wrote:Oleksin huvitatud osalemast. saan veel ise ka lisa kaameraga toetada, sest mul endal sama mudel ainult Sony 52. Vahet neil pole lihtsalt kõvaketta maht on erinev. Et kvaliteet on sama.
Muideks elan võrumaal.
ma põlvamaal
ikka saab osaleda filmis... Seltsis segasem Xd ja kahe kaameraga on ikka parem filmida ;)
Kahe käsikaameraga filmides tuleb välja midagi Blair-Witch´i ja Cloverfieldi vahepealset. Tulemus võib jääda huvitav.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”