Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik
Moderator: Meeskond
Sai ka blogis kunagi oma arvamust avaldatud filmi kohta: 6/10.
nii ka mina - esilinastuse järgsed ülipos. muljed...
Teine vaatamine langetaks hinnet kõvasti, kuid ausalt öelda ei tahagi teist korda näha.
Teine vaatamine langetaks hinnet kõvasti, kuid ausalt öelda ei tahagi teist korda näha.
Soprano wrote:nii ka mina - esilinastuse järgsed ülipos. muljed...
Heh, sa panid alguses 8 ju..

Saaga viimane osa ka siis lõpuks täispikkuses nähtud.
Nojah, päris normaalne oli. Ilmselt siiski mitte eelmiste osade tasemel. Kuigi Harrison Ford Indyna oli jätkuvalt vägagi tasemel ning mõjus sümpaatselt nagu varemgi. Ainuke probleem oligi see, et lõpuks kiskus asi veidi liiga ulmeks kätte ning džunglistseen jättis ka kuidagi võltsi mulje. Ei, aga muidu kena seiklusfilm, igav ei hakka igatahes.
Nii et tugevad 7/10 võib vabalt anda.
Nojah, päris normaalne oli. Ilmselt siiski mitte eelmiste osade tasemel. Kuigi Harrison Ford Indyna oli jätkuvalt vägagi tasemel ning mõjus sümpaatselt nagu varemgi. Ainuke probleem oligi see, et lõpuks kiskus asi veidi liiga ulmeks kätte ning džunglistseen jättis ka kuidagi võltsi mulje. Ei, aga muidu kena seiklusfilm, igav ei hakka igatahes.
Nii et tugevad 7/10 võib vabalt anda.
Re: Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik
Mulle väga meeldis see film, meeldib kõige enam Indiana Jonesi filmidest ning ''Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'' viitsin korduvalt vaadata.
Näitlejad olid seal kindlasti huvitavamad ning tegelaste suhteliinid olid huvitavad.
Sellest filmist hakkas mulle üle hulga aja ka üks noor näitleja meeldima Shia LaBeuf. Filmi lõpp tekitas tunde, et viies Indiana Jones võiks tulla Shia LaBeufiga peaosas ning võiks sarnase sisuliinidega film tulla, kui ei oska öelda mitmes Indiana Jones, aga see osa, kus mängis peale Harrison Fordi ka veel Sean Connery.
Hindeks annan 10/10.
Näitlejad olid seal kindlasti huvitavamad ning tegelaste suhteliinid olid huvitavad.
Sellest filmist hakkas mulle üle hulga aja ka üks noor näitleja meeldima Shia LaBeuf. Filmi lõpp tekitas tunde, et viies Indiana Jones võiks tulla Shia LaBeufiga peaosas ning võiks sarnase sisuliinidega film tulla, kui ei oska öelda mitmes Indiana Jones, aga see osa, kus mängis peale Harrison Fordi ka veel Sean Connery.
Hindeks annan 10/10.
Re:
Soprano wrote:Forza wrote:Heh, sa panid alguses 8 ju..
8 Indy skaalal, mis on Temple of Doom tasemel, mida ma eriti ei fänna.
Just avastasin, et see lause ei ole eriti loogiline.
Aga ise vaatasin just 4 osa uuesti läbi ja kuigi b-filmilike elemente leidub igas nendest, siis (8-7-9-6) hinnete põhjal annan ikkagi pöidlad üles. Harrison Ford piitsa plaksutamas ja muhe olemas - fun.

Re: Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik
Vaatasin ka ise taaskord filmi üle ja korrigeerin oma arvamust ülespoole. Kahtlemata on ta endiselt saaga kõige nõrgim film, kuid ma nii piitsa enam ei annaks kui esmakordselt nägemisel. Film ei võta ennast tõsiselt ja kui sellest lähtuvalt ka seda vaadata, siis on täiesti muhe ja mõnus vaatamine. Paljud eelnevate filmide nn. elemendid on ka sees. Nagu keegi imdb-s tabavalt ütles, et me oleme vahepeal lihtsalt täiskasvanuks saanud ja kipume nüüd asjade puhul loogikast lähtuma jne. Selle filmi puhul pole see vajalik:)