WALL-E
Moderator: Meeskond
Soprano kommentaari järgi lähen küll vaatama, ma arvan. Eriti tore oleks minna kellegi nooremaga, kasvõi väikse õega.
Kõige hingelähedasem on see maa teema seal, see huvitab ennastki. Ja sellist nii öelda romantikat oleks ka tore vaadata, WALL E hetkel nii väga ei võlugi, aga mu arvamus võib 100% muutuda.
Kõige hingelähedasem on see maa teema seal, see huvitab ennastki. Ja sellist nii öelda romantikat oleks ka tore vaadata, WALL E hetkel nii väga ei võlugi, aga mu arvamus võib 100% muutuda.
- Cagefactor
- Bond, James Bond

WALL-E eellinastused Tallinnas ja Tartus!
Juba sel nädalavahetusel (laupäeval ja pühapäeval) toimuvad Tallinnas, Coca-Cola Plazas ja Tartu kinos Ekraan animastuudio Pixar uue filmi "WALL-E" eellinastused! Näidatav film on dubleeritud eesti keelde!
Coca-Cola Plazas toimuvad "WALL-E" eellinastused järgmistel aegadel:
Laupäeval, 9. augustil algusega kell 14:00 (pilet 70 krooni, kuni 12-aastastele lastele 45 krooni) ja kell 16:05 (pilet kinoklubi liikmetele 75 krooni, lapsepilet 45 krooni) saalis nr. 5!
Pühapäeval, 10. augustil kell 11:55 ja 14:00 (pilet 70 krooni, lapsepilet 45 krooni) saalis nr. 5!
Tartu kinos Ekraan toimuvad "WALL-E" eellinastused järgmistel aegadel:
Laupäeval, 9. augustil kell 15:00 saalis nr. 1 (pilet 50 krooni, lapsepilet 30 krooni)
Pühapäeval, 10. augustil kell 11:45 saalis nr. 1 (pilet 30 krooni)
Piletid "WALL-E" eellinastustele on juba müügis. Filmi dubleeritud versioonis panevad tegelaskujud eesti keeles rääkima Peeter Tammearu, Tiit Sukk, Evelin Pang, Tõnu Kilgas, Merle Palmiste, Emil Rutiku, Pille Pürg ja paljud teised.
http://www.forumcinemas.ee/news/2/735/
- LiveForThis
- Ristiisa

Paistab et Wall-E näol tuleb midagi huvitavat.
Suht kindel et lähen kaen kinos ära.
Aga ma loodan et tuleb ka siis ingliskeelne variant sest eestikeelset ma nüüd küll näha ei taha.
Mul käib miskipärast see dubleerimine vastukarva.
Tahan ikka originaali kuulata/näha.
Shreck 3-ga oli samamoodi.Ei saanudki kinno minna sest oli ainult eesti keeles.
Pidin kodus vaatama
Suht kindel et lähen kaen kinos ära.
Aga ma loodan et tuleb ka siis ingliskeelne variant sest eestikeelset ma nüüd küll näha ei taha.
Mul käib miskipärast see dubleerimine vastukarva.
Tahan ikka originaali kuulata/näha.
Shreck 3-ga oli samamoodi.Ei saanudki kinno minna sest oli ainult eesti keeles.
Pidin kodus vaatama
- lostinthemist
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Nägin siis kuskil tund aega tagasi Wall-E ära.Eesti keel polnudki nii segav kui ma arvasin.Ei tea miks ma üldse enne tesiti mõtlesin.Ju siis oli Open Seasonist halb maik jäänud.
Wall-E oli aga igati suurejooneline, humoorikas ja ka veidi kurb film.
Arvan et minu jaoks on see Pixari parim teos.
Huvitav oli jälgida Wall-E tegemisi maal ja tema suurt uudishimu.Armas tegelane
Võib julgelt öelda, et tegemist on animatsiooni meistriteosega, mida võib vaadata igas vanuses publik.
10/10
Wall-E oli aga igati suurejooneline, humoorikas ja ka veidi kurb film.
Arvan et minu jaoks on see Pixari parim teos.
Huvitav oli jälgida Wall-E tegemisi maal ja tema suurt uudishimu.Armas tegelane
Võib julgelt öelda, et tegemist on animatsiooni meistriteosega, mida võib vaadata igas vanuses publik.
10/10
Kes veel ei tea siis Disney pushib WALL-E't parima filmi Oscari nominendiks. Ja hetkel jagavad nad täiesti tasuta ja legaalselt ka selle stsenaariumit: http://disneystudiosawards.movies.go.co ... script.pdf