Kusjuures jah .. neid mis endal videolindil (või dvd-l) neid vaatan ikka rohkem .. Saab vabal valikul igal pool iga kell vaadata ..
Kaks väikest poissi näevad tänaval üht videokassetti.. hakkavad kõvasti kaklema, et kes endale saab .. ümberringi rahvas uurib, et mis neil viga on .. ja siis üks karjub teisele .. Mis sa kakled. Endal pole videomakkigi.
Käisin eile teist korda kinos Sin Cityt vaatamas. Seekordne filmielamus oli tegelikult palju meeldivam, kuna ei olnud pidevat popcorni ragistamist ja seljataga ei olnud kah selliseid, kes iga võimaliku ja võimatu koha peal naerda ja/või kommenteerida üritaksid.
Mina vaataks lõpmatuseni Indiana Jonesi esimest ja kolmandat filmi. Shreki filme vaataks kah. Tavaliselt vaataks selliseid filme korduvalt, mis ei ole väga pikad ja on seikluslikud ning lõbusad. :wink:
"Donnie Darko" - alati leiad sealt midagi uut ja sellist, mida ennem pole märganud "Braindead" - ajuvaba killimine, alati läheb peale "Napoleon Dynamite" - lihtsalt nii vaimukas
kindlasti veel midagi, aga ei tule hetkel meelde.. Ma mäletan, kunagi ammu, kui Matrix videolevisse jõudis siis sai seda ikka korduvalt ylevaadatud (nii 7 korda umbes)
Gladiator-see on üks mu lemmikfilmidest ja olen iga kord vaadanud,kui see telekast tulnud on :wink: Samuti ka Coyote Ugly. Kindlasti on neid veel,kuid hetkel ei tule meelde.