Forza wrote:Mis sulle nüüd ei meeldi??????? Ma ütlesin täiesti teemasiseselt, et see on päris vilets argument, et jalgpall sisse lisada. Mul on ausalt öeldes ka sinust täiesti kõrini. Mine ilgu kellegi teise kallal ja siis kui on põhjust, teeme nii!!!!
Aga kui mõni friik paneb et korvpall on mõttetu,siis miks mina tulihingeline korvpallimängija ja fänn ei või panna jalgpalli siia.......
1. Taek-Won-Do 2. Kirimale. mäng läbi 3. Ameerika jalgpall 4. Male 5. Noolevise vms. 6. Korvpall 7. Jalgpall 8. Käsipall 9. Curling 10. Polo 11. Hurling 12. Sulgpall
Forza wrote:No aga kas sa oled siis jalgpallivihkaja?
Äkki olengi,kuna mulle meeldib korvpall,kuna seal ei mängi sellised naised nagu jalgpallis C.Ronaldo. No offence aga olen tulihingeline korvpalli fänn
panen veel uue 1. Taek-Won-Do 2. Kirimale. mäng läbi 3. Ameerika jalgpall 4. Male 5. Noolevise vms. 6. Korvpall 7. Jalgpall 8. Käsipall 9. Curling 10. Polo 11. Hurling 12. Sulgpall 13. Sõudmine
1. Taek-Won-Do 2. Kirimale. mäng läbi 3. Ameerika jalgpall 4. Male 5. Noolevise vms. 6. Korvpall 7. Jalgpall 8. Käsipall 9. Curling 10. Polo 11. Hurling 12. Sulgpall 13. Sõudmine 14. Kreeka-Rooma maadlus 15. Poks (Tegelikult tahaksin lisada seda nõmedat "spordiala", mida Ameerikas harrastatakse, kus nad nagu võitlevad/poksivad, aga keegi haiget ei saa... nimi pole meeles. Vot see on ikka puhas rämps.)
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
1. Taek-Won-Do 2. Kirimale 4. Male 5. Noolevise 6. Korvpall 7. Jalgpall 8. Käsipall 9. Curling 10. Polo 11. Hurling 12. Sulgpall 14. Kreeka-Rooma maadlus 15. Wrestling 16. Kiiking 17. Kriket 18. Kroket 19. Kiirkõndimine 20. tennis
Ameerika jalgpall. Üks lemmik spordialasid tegelikult. Eestis teda harrastada ei saa eriti, aga USAs meeldis mul küll tegeleda sellega. Minus tekitab hasarti igatahes (Järgmisena eemaldagem korvpall)