crackhead wrote:Lemmikklubi: Liverpool, Chelsea ja Real Madrid Mängija: Zinedine Zidane
Liverpool on töesti üks parimaid meeskondi,ma sain sellest aru pärast seda üliülihead mängu finaalis milani vastu kus nad penaltitega vöitisd,see oli üks parimaid mänge mis ma näinud olen.
Ja sa ei aima, kui kurb ma pärast seda mängu olin.
crackhead wrote:Lemmikklubi: Liverpool, Chelsea ja Real Madrid Mängija: Zinedine Zidane
Liverpool on töesti üks parimaid meeskondi,ma sain sellest aru pärast seda üliülihead mängu finaalis milani vastu kus nad penaltitega vöitisd,see oli üks parimaid mänge mis ma näinud olen.
selleks peab ikka tõsiselt kuri inimene olema, kui AC Milani sullerid eesotsas Nesta ja Sevtšenkoga, meeldivad rohkem kui Liverpool
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Edvard wrote:[quote="crackhead"]Lemmikklubi: Liverpool, Chelsea ja Real Madrid Mängija: Zinedine Zidane
selleks peab ikka tõsiselt kuri inimene olema, kui AC Milani sullerid eesotsas Nesta ja Sevtšenkoga, meeldivad rohkem kui Liverpool[/quote]
Ma ei saa aru, miks nad sulid on, kuid ma olen viimased 5 aastat juba Milani fännanud. Põhiline periood hakkas pärast EURO 2000 saadud kaotust. Kahju hakkas neist...
kkssuur wrote:[quote="Edvard"][quote="crackhead"]Lemmikklubi: Liverpool, Chelsea ja Real Madrid Mängija: Zinedine Zidane
selleks peab ikka tõsiselt kuri inimene olema, kui AC Milani sullerid eesotsas Nesta ja Sevtšenkoga, meeldivad rohkem kui Liverpool[/quote]
Ma ei saa aru, miks nad sulid on, kuid ma olen viimased 5 aastat juba Milani fännanud. Põhiline periood hakkas pärast EURO 2000 saadud kaotust. Kahju hakkas neist... [/quote]
Sevtšenko on lihtsalt ülbe tibla ja Nesta teeskleb pidevalt, samas ise väga jõhkrat ja ebaausat mängustiili harrastades
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
1. Ma olen jalgpalli üleüldse ja muidugi ka AC Milani üle kümne aasta jälginud, nii et lolliks pole sõimata mõtet, ise ei pane komasidki õigesti. 2. Esimese ainult, sest haistsin teises tüüpilist mõttetut järge, kus on hea vaid Hackmani mäng.
Vähe tobe on mind, palju suurema staažiga futboliidihaiget kui sina, hakata jalgpalli koha pealt lolliks sõimama ja siis veel komad suva kohtadesse toppida.