Mägedel on silmad 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Esimest osa pole näind, ei oska võrrelda.
Mõjuvana ei mõjund salga komandöri tough talk. Oli aimatav, et keegi kellegi maha laseb.
Mis see titt, kes alguses sündis, oligi see ... kes neid hiljem aitas? Miks?
Ja how in the hell sattus mees sinna välikäimlasse? :pööritus:
Amber'il ei vedand, pigistas ühel silma ja teisel sonkis ajudes. Brr... :?
5/10
HEllseeker
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by HEllseeker »

Njha. Alexandre Aja'st oli puudu. Et siis kõige parem polnud (võrreldes esimesega) Aga võrreldes 1985. aasta The Hills Have Eyes II'ga oli super. Paar surma olid ikka väga head. Noh, et 6/10
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"
Ralf
love <3

Post by Ralf »

KiiZ wrote:
Cärry wrote:Ma pole halvemat "õudus filmi" (mis ei olnud üldse õudne) näinud. See oli mage ja tuim ,halvima filmi tiitel sobiks sellele filmile.Põhimõte oli see te mingid inimsööjad sõid inimesi ja pool filmi oli sellest kuidas nad lihtsalt jalutasid/jooksid kõrbes, jabur, koguaeg oli ainult ühtne pinnas sihuke kõrb , oleks midagi rohkemat oodanud aga noh...

kunagi imdb's nägin ühte klouni, kes pani fargole ühe ja siis oma arvustuses vingus selle kallal, et nii palju lund oli ja kõik. sinu postitus meenutas mulle seda naeruhetke. ei tea küll, kust need inimesed tulevad, kes arvustavad filmi selle tegevuspaikade looduse järgi. naljakas .

Mis selles halba on, kui inimene soovib filmilt mitmekesist olustikku? "Fargo" lugu on tõesti tobe, aga niisuguse äbariku filmi nagu "The Hills Have Eyes II" puhul mõistetav küll.
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Goblin »

Vaatasin ka ära ja jäi kindlalt esimesele osale alla, päris kõvasti kohe. Muidu selline vaadatav film 8-)
Maanteeviirus suundub põhja poole...
krikstel
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by krikstel »

Esimest osa nägin dvd pealt, aga kas teine osa on kusagil netis (subtiitritega) üleval ka?
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

krikstel wrote:Esimest osa nägin dvd pealt, aga kas teine osa on kusagil netis (subtiitritega) üleval ka?

Ei ole, osta DVD.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

eerik wrote:
krikstel wrote:Esimest osa nägin dvd pealt, aga kas teine osa on kusagil netis (subtiitritega) üleval ka?

Ei ole, osta DVD.

Haha, teine own juba sama sõnastusega..
ImageImageImage
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Esimene meeldis väga aga teine läks juba jamaks. Jälle see sõjavägi. Alati topitakse see sisse ja siis muutus film üheks suureks veriseks lombiks. Midagi muud see ei pakkunud lihtsalt.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Ralf
love <3

Post by Ralf »

IMDb's on muide naljakas teema kus üks militaaräss teeb analüütilise kokkuvõtte kõigist sõjaväelistest jaburustest millest film haiseb, kahjuks ei õnnestu mul seda enam leida - igatahes tõeline rämpsfilmi kritiseerimise kuld.

Esimene osa on muidugi suurepärane õudusfilm ja kui ma ütlen õudusfilm, siis ma pean silmas õudusfilmi ja mitte õudukat. Intensiivne, brutaalne, kaasahaarav. Teine on muidugi kohutav. Vägistamisstseen on siiski tegija, peksin lõbuga pihku.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

minu jaoks oli film igav, millegi uuega ei üllatanud ning võrreldes esimese osaga on teine osa ikkagi haledalt läbikukkunud . 3/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Ralf wrote:Esimene osa on muidugi suurepärane õudusfilm ja kui ma ütlen õudusfilm, siis ma pean silmas õudusfilmi ja mitte õudukat. Intensiivne, brutaalne, kaasahaarav. Teine on muidugi kohutav.

Nõustun.

Sellele osale siis 2/10-st.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Mägedel on silmad 2

Post by Rasmus »

Ma ei oska isegi öelda, kas oli nõrgem kui esimene osa või mitte. Eks ta vist ikka natuke oli. Minu jaoks ei olnud see hea lahendus, et neid inimesi sinna nii palju tuli.
Spoiler :
Esimeses osas suri vist kolm inimest ja sellest täitsa piisas, siin osas suri vist kümme või isegi rohkem. Ainuke surm, mis meeles on, oli käe otsast lõikamine ja sellega lehvitamine, see oli kõige parem ka filmi jooksul.
Pinget nii palju üleval ei suudetud hoida, asi läks natukene liiga veriseks.

7/10 on siis paras ilmselt, aga nägin filmi viimati päris ammu.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Mägedel on silmad 2

Post by Rasmus »

Kui esimest korda internetist filmide kohta uurima hakkasin (see oli mingi 2012), sattusin "Mägedel on silmad 2" negatiivset tagasisidet nähes suhteliselt hämmingusse - minu jaoks on see film alati esimese osaga võrdväärne või vähemasti peaaegu samal tasemel olnud. Wes pole kunagi eriti hea stsenarist olnud ja ta poeg on lihtsalt andetu*, nii et tegelased on tõepoolest nõrgemad ja süžee lihtlabasem, aga olen ka praegu arvamusel, et põnevuse või meelelahutuslikkuse poolest see küll oma eelkäijale kuidagi alla ei jää. Olen oma eelmises kommentaaris öelduga enamvähem päri, kuigi gore'iga küll liiga kaugele ei minda - mõlemad filmid on tegevustiku brutaalsust arvestades niigi tagasihoidlikud.

7/10

*Jonathan Craven kirjutas kümmekond aastat varem "Mägedel on silmad" algsesse seeriasse kolmanda osa, aga see kukkus välja nii halvasti, et pealkiri vahetati ära ja Wes ütles oma osalusest lahti

Ralf wrote:Vägistamisstseen on siiski tegija, peksin lõbuga pihku.

Mida?
Post Reply