CSI kriminalistid
Moderator: Meeskond
-
marisvisse
- Teadmata kadunud

Tõsiselt lahe! Suvel ma vaatasin koguaeg seda, nüüd aga on meeleheitel koduperenaised samal ajal ja valisin ikkagi tolle saate.
Paneb lihtsalt imestama, et kuidas mingi juuksekarva abil leitakse mõrvar.
Eestis võiks ka selline mõrvauurimisrühm olla
Minu lemmik on sealt Grissom. Ta on kuidagi selline salapärane ning väga nutikas
Paneb lihtsalt imestama, et kuidas mingi juuksekarva abil leitakse mõrvar.
Eestis võiks ka selline mõrvauurimisrühm olla
Minu lemmik on sealt Grissom. Ta on kuidagi selline salapärane ning väga nutikas
Väga huvitav seriaal, ning mitte ükski esmaspäeva õhtu ei jää sellega sisustamata.
Kahju, et C.S.I: Miami ära lõppes.
Kahju, et C.S.I: Miami ära lõppes.
Minge mängukoopasse!
http://mangukoobas.lahendus.ee
http://mangukoobas.lahendus.ee
See on kindlasti üks mu lemmiksarju üldse. Nii huvitav on vaadata, mis siis et seal igas osas laibad on. Tavaliselt sellised asjad häirivad mind. Suht palju huvitavaid asju saab teada sellest sarjast. Käi aga vatipulgaga mööda tuba ringi
ainuke kurb asi on see, et Grissom hakkab kurdiks jääma. Ma pole viimaseid osi vaadanud niiet ma ei tea, kas Eestis selle kohani veel jõutud on, aga loodetavasti ei ütelnud ma nüüd eriti palju ette
ops:
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Jah dr.House on suht hea minu meelest. See sarnaneb mõnes mõttes CSI-ga(see kuidas inimese kehas toimuvaid asju näidatakse nagu CSI-s luu purunemist vms). Sellel, kesmeditsiini ei tunne on seda võibolla raske vaadata, aga mul ema apteeker ja jagab sellest natuke. Oi ma räägin nüüd valest asjast. Huvitav millal dr House oma koha seriaalide nimekirjas saab. Seda polegi ju veel 
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Weee! Vaatan nii tihti kui võimalik. See on üldse mu lemmik CSIdest. Ma ei teagi miks. Heh
Täna õhtul on ühe väga erilise osa kordus. See oli kõige esimene CSI osa, mida ma üldse nägin ning kohe pärast seda hakkas mulle see sari meeldima. See on see osa, kus vana naine on pastakaga ära tapetud. Ma vist ei vaata seda ikkagi. Muidu olen homme koolis jälle pool päeva nagu mingi tolgus, kes midagi aru ei saa, sest nii unine olen.
Ääh! Nüüd läks teemast mööda! Igatahes...soovitan kõigile, kes seda veel ei vaata. Kuigi ma ei saa aru kuidas on võimalik seda sarja nii kaua eirata. Üks mu lemmikuid kindlasti.
Täna õhtul on ühe väga erilise osa kordus. See oli kõige esimene CSI osa, mida ma üldse nägin ning kohe pärast seda hakkas mulle see sari meeldima. See on see osa, kus vana naine on pastakaga ära tapetud. Ma vist ei vaata seda ikkagi. Muidu olen homme koolis jälle pool päeva nagu mingi tolgus, kes midagi aru ei saa, sest nii unine olen.
Ääh! Nüüd läks teemast mööda! Igatahes...soovitan kõigile, kes seda veel ei vaata. Kuigi ma ei saa aru kuidas on võimalik seda sarja nii kaua eirata. Üks mu lemmikuid kindlasti.