Film on lihtsalt niivõrd hea, et robert ei taha sellest veel lahti lasta. Kuid usun, et varsti saab õiglus võitu ja võitja teavitamine ei ole enam väga kaugel
ega jh ma ple n2ind ka seda vasyasvc venda aga nh tal postitusi ple ega mingit infot aga see on umbes nii et tuli n2gi v6itis aga austaltöeldes ma ei tea see mingi kokkusattumus et ma selle ka v6itsin:D aga kunas uus?
hau, kuna me loosime ausalt kõik välja, siis võib ükskõik, kes võita auhinna. Ainuke tingimus on see, et ta on küsimusele vastanud õigesti ja ma ei usu, et seda suudaksid mingid botid teha.
Robert wrote:hau, kuna me loosime ausalt kõik välja, siis võib ükskõik, kes võita auhinna. Ainuke tingimus on see, et ta on küsimusele vastanud õigesti ja ma ei usu, et seda suudaksid mingid botid teha.
Kui teha googles otsing märksõna 'vasyasvc" peale siis tulemuseks tuleb palju foorumeid, kuhu sama kasutajanimega on registreeritud vahemikus veebruar - märts 2007, neis mitte üheski pole ta postitanud (tegelikult mõnes olid väga kahtlase sisuga postitused). Minu järeldus - bot!