Jan Uuspõld läheb Tartusse
Moderator: Meeskond
Väga hea ja naljakas Eesti road-movie,mis on tõsiselt naljakas ja täis mitmekülgseid humoorikaid tegelasi.
Uuspõld oli naljakas nagu ikka,aga ikka palju palju rohkem läksid peale kõik need naljakad kõrvaltegelased alates Maimikust ise,kes tõestas ka enda näitleja annet,lõpetades Erich Kriegeri ja naistemees Ain Mäeotsaga,Arvo Pärt tagaistmel naiste vahel istumas.
Karakterid olid viimne kui üks kõik väga naljakad ja huvitavad,ja sündmused mida oli palju,olid kõik brilljantselt paigas.
Pole kunagi nii mitmekülgset Eesti filmi näinud ja arvan,et niisugust pole ka.
Soundtrack oli samuti väga viis
10/10
Uuspõld oli naljakas nagu ikka,aga ikka palju palju rohkem läksid peale kõik need naljakad kõrvaltegelased alates Maimikust ise,kes tõestas ka enda näitleja annet,lõpetades Erich Kriegeri ja naistemees Ain Mäeotsaga,Arvo Pärt tagaistmel naiste vahel istumas.
Karakterid olid viimne kui üks kõik väga naljakad ja huvitavad,ja sündmused mida oli palju,olid kõik brilljantselt paigas.
Pole kunagi nii mitmekülgset Eesti filmi näinud ja arvan,et niisugust pole ka.
Soundtrack oli samuti väga viis
10/10
-
Chras
- Registreerimata kasutaja

Chras wrote:Tundub et ma olen ainuke kellele see film ei meeldi...
Minu arust polnud see film üleüldsegi naljakas, ei tea mix aga mulle tundus et kõige naljakamad kohad olid treileris ära näidatud....
Filmi ajal jäin peaaegu et magama...
minujaoks suur läbikukkumine, ootasin kõvasti paremat...
Sama siin. No ei ajanud naerma. Pigem pani mõtlema.
4/10
Welcome to caribbean, darling
-
jenskaidar
- Raevunud härg

ahjualune wrote:Chras wrote:Tundub et ma olen ainuke kellele see film ei meeldi...
Minu arust polnud see film üleüldsegi naljakas, ei tea mix aga mulle tundus et kõige naljakamad kohad olid treileris ära näidatud....
Filmi ajal jäin peaaegu et magama...
minujaoks suur läbikukkumine, ootasin kõvasti paremat...
Sama siin. No ei ajanud naerma. Pigem pani mõtlema.
4/10
jep minuarust oli ka üks ilge jama
Nõustun ka nende vähestega, kellele ei meeldinud. Minu meelest oli see igati labane ja kahju, et nii palju tasemel näitlejaid sellises filmis osalesid. See on nagu madalale laskumine.
Iseenesest kõik need mitmed tegelased olid huvitavad. Väga omapärased.
Meeldisid kõige rohkem Roman Baskin ja Hannes Võrno. Arvo Pärt Mäeotsa autos oli ka päris meeldiv.
Kahju, et eestlaste ettekujutus huumorist alati nii labane on...
Iseenesest kõik need mitmed tegelased olid huvitavad. Väga omapärased.
Meeldisid kõige rohkem Roman Baskin ja Hannes Võrno. Arvo Pärt Mäeotsa autos oli ka päris meeldiv.
Kahju, et eestlaste ettekujutus huumorist alati nii labane on...