Väga kõva! Sama hooga uuel hooajal. Vahepeal sai ikka päris palju pulli ja Taavi Eelmaa tegelane oli parajalt koomiline. Loodan, et Rita tuleb ka Tallinna või hakatakse teda rohkem uurimisse kaasama.
Vistriku ja see vanamutt(vabandust et niimoodi nimetan kuna ei jäänud nimi meelde) ikka tegid üksteisele ärapanemist. Igatahes tuli ikka kõva paugu tagasi. 10/10
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Ma küll ei julgenud kõva häälega öelda, aga arvasin mõrvari ära, kohe kui teda nägin. See oli krimiseriaali tegemise saladus. Västrik küsis kasiinobossi käest, kellega on tegu ja vaevalt oleks ta seda teinud, kui tegelane poleks asjaga seotud olnud. Pealegi - ma arvan, et Tõnu Kark mingit juhusliku osatäitjat mängima ei hakkaks.
Minu arust oli viimane osa liiga lake minu jaoks. Oleks oodanud midagi paremat.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Selleks hooajaks kahjuks "Ohtliku lennu" osad läbi. Jääb üle veel kaadritagune osa järgmisel pühapäeval. Kahju, et läbi ;( Parim seriaal üldse kokku - terves maailmas
Selleks hooajaks jälle asjaga ühel pool. Kahju, et jälle sai läbi. Vaatamine oli saanud juba igapühapäevaseks harjumuseks. Viimane osa oli ka hea. Järgmine pühapäev on making of dokumentaal. Toda vaatan ka kindlasti. Ma loodan et järgmine hooaeg tuleb tagasi. Ainus hea Eesti sari ikkagi.