Aga ta nägin seal filmis suht retsi moodi välja sellised pikad juuksed,habe jne...aga iseloomult oli ta tõesti hea südamlik ning sai väga hästi hakkama oma osaga aga ma kujutasin kohe ette et kui ta mängiks siin filmis samasugust hullu nagu FACE/OFF-is siis oleks see lausa super
Vot silmad ongi tavaliselt need, mis inimese olemust näitavad. Ja see näitleja oskab omi silmi ses suhtes vägagi hästi ära kasutada. Ja selleks ei pea mitte olema samast- või vastassoost. ... Silmad on silmad ja nad ütlevad paljugi...
oki ma ju tegelt ültse ei vaidle et ta oma osa siin v hästi mängis lausa v hästi aga lihtsalt ma arvan et mõne retsi rolliga oleks ta ka väga hästi hakkama saanud ;)
Negatiivseid rolle on loomulikult kah väga keeruline mängida, aga samas selline südamlik ka keerulises situatsioonis olev roll oli päris hästi temale sobiv just selles filmis.
Kui aus olla, siis ta pole mu mingi lemmikumaid näitlejaid, kuid see film naelutas mind täiega paigale ja vaatasin täitsa huviga ning sisimas ikka lootisn kogu aeg, et ta ikka filmi lõpus eluga välja tuleb kogu sellest supist.
Kuidas mina küll pole varem selle filmi peale sattunud? Aastakäigu järgi vaadates pole mitte värskete filimde seas,... aga minust ikkagist kuidagi mööda pääsenud. Samas mul jube hea meel, et ei läinud kuskile välja ma kodunt reedesel õhtul, vaid jäin teleka ette. Nüüd mul see film vähemasti nähtud.