Ohoo! "Helena" kaob üldse ära või? Minu meelest jäetakse see ainult reedeti ära. Suva muidu! Mul polnud mingit tahtmist seda vaadata. Mida näiteks Guido Kangur seal üldse tegi?? Ta on liiga pro näitleja sellise sarja jaoks
Kes ülevalpool ütles, et ilma Ineseta pole saade enam sama-väga õige tegelikult! Mulle käis ta nii närvidele, aga tegelikult olid tema lollid kommentaarid need, mis saate lõbusaks muutsid. Heti Tulve käis mulle täiega pinda! Ma ei tea miks...need kulmud Ja kes see Savva veel oli? Vot Savvy oleks lahe perekonnanimi
Kes ülevalpool ütles, et ilma Ineseta pole saade enam sama-väga õige tegelikult! Mulle käis ta nii närvidele, aga tegelikult olid tema lollid kommentaarid need, mis saate lõbusaks muutsid. Heti Tulve käis mulle täiega pinda! Ma ei tea miks...need kulmud Shokeeritud Ja kes see Savva veel oli? Vot Savvy oleks lahe perekonnanimi
Inese kommentaarid käisidki natukene närvidele, kui jagada lood parameetri järgi, kas jalg hakkab tammuma või mitte. Muide Heti kulmud olid tõesti jubedad.
kui jagada lood parameetri järgi, kas jalg hakkab tammuma või mitte.
Tabav kommentaar, sest oli tõesti nii. Tüütuks muutus see tobe "jalatammumise" jutt. Nojah...nõustun Heti kulmude osas, kuigi iseenesest päris naljakas mõelda, et keegi ei meeldi kulmude pärast
V wrote:naljakas? kui inimese juures midagi ei meeldi,siis inimene ise ka ei meeldi.
Mitte alati. Ja kulmud on küll hea põhjus, miks keegi ei peaks meeldima
mitte alati,kuid tihti.ning see põhjus varieerub koos inimesega.
Võimalik, et on palju selliseid inimesi. Mulle samuti Heti kulmud ei meeldi, kuid ta ise meeldib. Ju mind siis sellised asjad nii palju ei mõjuta õnneks.