Mis tähendab, et sa kulutad iga filmi vaatamiseks raha ja arvestades tänapäeva kinopiletite ja DVD-plaatide soolaseid hindu võiks arvata, et su rahakott on kärbunud filmide peale.
Priit wrote:Kusjuures ma ei mõika, kust üldse teemaalgataja võtab, et arvutil on veel väiksem ekraan?
Sest mul on arvutil ekraan kui teleril ja nagu kõik teavad tehnika areneb ja teleri ekraanid lähevad järjest suuremaks, samuti arvuti ekraanid, kuigi ma ei usu et sul on telekas 21tolli ja arvuti ekraan 40tolli, pigem vastupidi. Või kui sul juhtubki olema monitor suurem kui telekas siis tee enda puhul erand 8 ;)
Kinost vähe selle, et elan urkas kus keegi ei austa kino ja seega peale projektori ja lina pole midagi kinoväärset. Ja tulevad ka filmid mitu kuud pärast Tallinna linastust. Suvel sai käidud ikka kõik popkornifilmid ära vaadatud, aga nüüd algab mõõnaperiood ja hakkab jälle pask peale voolama. Kunagi novembris saab vast Departedi ära vaadata:) Telekast pole kahjuks midagi uut enam, kui midagi huvitavat on siis proovin ikka ära vaadata. DVDsi oleks ja vaataks sitaks rohkem, kui oleks müüa selliseid mille alla ma paneks paarsotti. Arvutist vaatan siis seda mida mujalt ei näidata. Klassika peamiselt.
Kino 2 Tv 3 Dvd 2 Arvuti 3 --- Kinos käin viimasel ajal päris harva, sest ega raha kah liiga palju ei ole ja häid filme kipub vähemaks jääma. Mõne hea filmi magan lihtsalt maha. TV'st vaatan ainult häid filme ja mõnikord jään lihtsalt mõnda filmi vaatama. DVD'si olen paar korda laenutanud, aga nüüd ikka üritan ostan rohkem. Arvutisse tõmban mõnikord uusi filme, mis USA's on videolevisse jõudnud, aga siin Eestis mitte.
Statistika tuli 2016. aastal nähtud 33 filmi peale. "Teler" tähistab siinkohal siiski mälupulgalt vaadatud filme, mitte reaalset televisiooni, mida pole filmide jaoks juba aastaid kasutanud.