trintsu111 wrote:suvel virutati kasvuhoonest kurke ja paprikaid:P
ma virutan kah vahest tomateid ja kurke kasvuhoonetest sisse. Herneid kõige rohkem
no nyyda ma siis tean kes mu kurke virutab
enivei natuke aega tagasi tõmmati meil aia küljest üks aialipp ära millega paar maja eemal autoaknad sisse löödi. pole küll just vargus aga .. õnneks pole midagi suurt ära varastatud, aga ise olen küll tohutult asju ära kaotanud.. mis teha suur udupea olen
Mul on pesunööri peal kuivanud pesu paar korda kaduma läinud, khmm, aluspesu siis Ja ühika külmakapist erilist säästutoitu, nagu pelmeene ja moosi Imelikud vajadused on inimestel.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
Jalgratas, kaks mobiili on mult varastatud, lisaks peksti kunagi maamaja segi, aga see oli lõhkumise, mitte varastamise eesmärgil. Ise olen varastanud näiteks kapist moosi.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Üks kallimat sorti muruniiduk varastati nii umbes 6 aastat tagasi ära. Aga noh see oli mu lolli õe süü, kes ta ööseks aeda suhteliselt värava lähedale jättis. Peale seda on nüüd olnud odavam niiduk ja seda pole keegi tahtnud ära varastada isegi mitte siis, kui otse värava kõrval seisab. Üks odav lumelabidas on ka varastatud ja välitermomeeter.