Dragofor wrote:Eks paistab, mis sellest asjast saab, aga inimesed on ennegi üllatanud ja mine tea, äkki saab isegi parem Joker kui Nicholson, kuigi ma seda ei usu...
noh see ei usu et sobib. ah vahet pole. lähme teemaga edasi
Ralf wrote:Ledgeri Joker oli tõepoolest fenomenaalselt hea... Vabandust, aga kui Javier Bardem saab sellise rolli eest Oscari:
... siis peaks ka Ledger selle auhinna osaliseks saama, olgu ta surnud või mitte.
Mul on kuri kahtlus et see väike Oscarikene ei jää Ledgeril tulemata. Kui nüüd mõelda et eelmine aasta juhtis sünge No country.....,siis see aasta võib olla just TDK kord.Ja tõesti No Country ...morn hullukene sai oscari kätte,siis järelikult......Ah ei tea ei hakka ennatlikke järeldusi tegema.
Ralf wrote:Ledgeri Joker oli tõepoolest fenomenaalselt hea... Vabandust, aga kui Javier Bardem saab sellise rolli eest Oscari: ... siis peaks ka Ledger selle auhinna osaliseks saama, olgu ta surnud või mitte.
Huvitav, et sa just neid võrdlesid. Filmi vaadates mõtlesin, et minu jaoks oli Ledgeri Jokker isegi et creepym ja psühhim kui Bardemi Chigurh. Osaliselt on need karakterid üsnagi sarnased.
Weirdo wrote:Huvitav, et sa just neid võrdlesid. Filmi vaadates mõtlesin, et minu jaoks oli Ledgeri Jokker isegi et creepym ja psühhim kui Bardemi Chigurh. Osaliselt on need karakterid üsnagi sarnased.
Jepp, ainult et Ledgeri grimassid on Bardemi tuimast mollist isegi etemad. (aga bardem tegi ka kick-ass rolli)