Hostel
Moderator: Meeskond
Robert wrote:To tam. Kahjuks eksid.
Lauri Kaare (CC Plaza omanik): "Tegelikult jõudsime samale äratundmisele mõne nädala eest, kui me Eli Rothi verepidu vaatasime, et selle puhul ei saa kindlasti panna leebemat vanusepiirangut kui Gibsoni Jeesuse-filmile, mis meil samuti K-16 oli."
eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
neetud. : (
kkssuur wrote:Ma arvan, et sinna sissesaamine pole mingi probleem. Ise olen 14 ja sain ka Kristuse Kannatustele sisse, nii, et arvan et probleemi ei ole.
noh, hints, tips, tricks?
ma muuseas arvan, et turvameetmed tulevad väga kõrged. ja mingi saalikontroll on ka võib-olla. muidugi võib mõnel parmul pilet osta lasta : D
Robert wrote:Hosteli täpset linastuskuupäeva pole veel paigas, nii et ta ei saaks seda vaatamas käia. Ja ka Saag II'te pole veel CC Plazas näidatud, nii et tüüp tiris lihtsalt netist filmi ja hakkab siin targutama asjast, millest ta üldse ei tea.
oeh. sorrivaan. ma tunnistan - ma eksisin. ma kogemata rääkisin saw II reitingust.
aga samas, olgem ausad - see oli äärmiselt õel praegu. ses suhtes, ma saan täiesti aru, et 1 postitus tähendab täiega njuubi staatust ja mida need njuubid ikka teavad, eks.. AGA. paraku siinkohal ja seekord sa eksid küll. ma olen näinud nii saw II kui hostelit. ning ma ei ole neid netist tõmmanud. saw II ma ei raatsinud, kuna kogu aeg oli lootus, et ta ikka jõuab meile. ning hostelit nägin ma juba eelmise aasta lõpus. ja seega ma tean, millest ma räägin. (kui ma just midagi sassi ei aja-- mille pärast on mul väga piinlik, seda küll.)
- Sir_PuRuStAjA
- Batman alustab

kbong wrote:Sellest pole veel korralikku DVD-Rip'igi väljas, peab ikka väga suur huvi olema, kui tõmbad mingi sita CAMi või Telescreeneri. Uh..
Mulle tõmbas klassivend selle kuskilt. See oli nagu ameerika kinos filmitud, kuid see eest hästi filmitud, niiet võib rahule jääda. Film ise oli alguses nagu ´´Eurotrip´´, aga edaspidi sündmuste käik muutus ja hakati inimesi piinama.