Batman

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Re: Batman

Post by Spellbound »

Behold
Spoiler :
Image

and
Spoiler :
Image
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

Rain wrote:Eelkõige hinnatakse näitlejat ikka tema karakteri, mitte välimuse järgi.

Ma hindan mõlemat, aga mulle ei meeldinud ka NIcolase kehastatud karakter Jokker.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
adi
Ristiisa
Ristiisa

Post by adi »

Suure Keatoni Batmani austajana tunnistan ka mina et, Ledgeri Jokker on parim paha tänapäeva koomiksifilmides. Päris nii "jack oli halb jokker" äärmusesse ma laskuks. Suurepärane paha oli ka tema. Tsekka uuesti üle.
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

adi wrote:Suure Keatoni Batmani austajana tunnistan ka mina et, Ledgeri Jokker on parim paha tänapäeva koomiksifilmides. Päris nii "jack oli halb jokker" äärmusesse ma laskuks. Suurepärane paha oli ka tema. Tsekka uuesti üle.

Ei saa öelda, et Nicolson oli halb Jokker, aga enne olin vaadanud ''The Dark Knight'' ning ''Batman''is tundus Jokker liiga huumorikas ja skisofreeniline, et Ledgeri vaoshoitud ja salapärane hullus sobis mulle paremini.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

3/10

Nicholsoni Jokker oli küll päris palju rõõmsapoolsem ja esineja tüüp, siiski Heath Ledgeri nägemus meeldis rohkem. Keatoni Batman on samuti elavam ja rohkem lõbutseja, Tim Burton on filmi lisanud just selle, mis pimedas linnas olla võiks. Kuid kahjuks on see kõik nii igav..mõttetud dialoogid ja lihtsalt halb visioon sellest koomiksikangelasest.
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by P2ppin »

Peale Nolani filme ei suuda enam neid vanu versiooni üldse vaadata. Esimene veel enamvähem, aga peale seda ikka käib kolinal allamäge.

naer@brixxi filmi kriteeriumid.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

brixxx wrote:
adi wrote:Suure Keatoni Batmani austajana tunnistan ka mina et, Ledgeri Jokker on parim paha tänapäeva koomiksifilmides. Päris nii "jack oli halb jokker" äärmusesse ma laskuks. Suurepärane paha oli ka tema. Tsekka uuesti üle.

''Batman''is tundus Jokker liiga huumorikas ja skisofreeniline, et Ledgeri vaoshoitud ja salapärane hullus sobis mulle paremini.

Jajah, Ledgeri Joker ei olnud üldse humoorikas ja skisofreeniline?
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Nojah, realismile otseselt ei panustata, aga hea film sellegipoolest. Burtoni režii sobib siia valatult. Hea Batman, hea Jokker, meeldivalt lineaarne lugu. Ajale küllalt hästi vastu pidanud. 8/10

brixxx wrote:Nicolsoni Joker meeldis ainult selle tõttu rohkem, et ta filmi jooksul võttis vahel meigi ära

Võib-olla sain mina millestki valesti aru, aga olen üsna kindel, et Nicholsoni Jokkeri puhul oli hoopis see valge nägu meigivaba versioon ja Spellboundi lingitud välimus nõudis puudrit või midagi seesugust. Nolani visioon oli seega täpselt vastupidine.
Post Reply