Teadsin vist ikka algusest peale, et tegu vampiirikaga on. Väiksena tädi juures külas käies nägin seda päris tihti Filmnetist (pre-tv1000). Fun fun fun.
Veidral kombel polnud meeles, et see Salma Hayeki tantsustseen nii kuum oli. Me gusta.
8/10
Ehast koiduni
Moderator: Meeskond
Re: Ehast koiduni
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Mäletan, et esimest korda vaadates olin suht noor ja algus tundus igav ning läksin ära magama.
Hiljem ütlesid veel ema ja isa, et loll olid, et lõpp oli äga vampiirikas.
Järgmine kord vaatasin otsast lõpuni ning peale seda korda on tegemist ühe minu lemmik filmiga.
Kusjuures hiljem olen aru saanud filmi alguse headusest. Kasvõi Tarantino roll on mõnusalt patoloogiliselt "haige".
Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
10/10
Hiljem ütlesid veel ema ja isa, et loll olid, et lõpp oli äga vampiirikas.
Järgmine kord vaatasin otsast lõpuni ning peale seda korda on tegemist ühe minu lemmik filmiga.
Kusjuures hiljem olen aru saanud filmi alguse headusest. Kasvõi Tarantino roll on mõnusalt patoloogiliselt "haige".
Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
10/10
damon wrote:Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
The Hills Have Eyes (1977)
- Ralf
- love <3
Soprano wrote:damon wrote:Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
Ta peab uusversiooni silmas.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Soprano wrote:damon wrote:Ja ma arvan, et Tarantino oli omamoodi pioneer, sest filmid "Mägedel on silmad", "Koobas", "Vale pööre" jne on mõnes mõttes ülesehituselt kõik "Ehast koiduni" järgijad.
Ta peab uusversiooni silmas.
Jap, ma pidasin ikka silmas filme peale '96 aastat.
Loomulikult on Tarantino inspiratsiooni saanud varasematest õudukatest, kuid mina pean silmas seda, et viimase 10-15 aastaga on sarnase ülesehitusega filme väga palju.
Nonoh, slashereid on stabiilselt vorbitud 70ndatest saadik ning see kes nad nad uuesti populaarseks tegi (loe: muutis otse-videolevisse-materjalist jälle esmalt-kinno-alles-siis-videole-materjaliks) pole mitte Tarantino vaid Craven (soosama kes "Hills"i originaali tegi) oma samal aastal ilmavalgust näinud "Scream"iga.damon wrote:Jap, ma pidasin ikka silmas filme peale '96 aastat.
Loomulikult on Tarantino inspiratsiooni saanud varasematest õudukatest, kuid mina pean silmas seda, et viimase 10-15 aastaga on sarnase ülesehitusega filme väga palju.
Pioneer on Tarantino kindlasti, aga mitte horrori alal (või on rahvale ette jäänud palju õudukaid mis oleksid mitte-lineaarsed ja kaasaksid sisukat dialoogi?) Tema loome on teistes žanrites lubanud rohkem ning reaalsemat vägivalda kujutada, vast andnud tõuke ka selleks et teoseid nagu "The Hostel" üldse tavakinno lubataks, aga midagi revolutsioonilist mida horroris varem poleks olnud pole ta küll teinud.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!