Teadmata kadunud
Moderator: Meeskond
-
Back_In_Action
- Teadmata kadunud

kas ma olen ainus, kellele lost ei meeldi?
ma ei vihka täiesti, sest vahel satub teleka ette küll selle ajal ning vaatan ilusasti lõpuni osa. aga lihtsalt ei paku see sari mulle mingit põnevust. veel vähem nuputan ma välja erinevaid teooriaid losti juhtumiste kohta ja mida veel.
igatahes mõned on ikka päris hullud selle losti järele.
kõlbab igatahes vaadata küll, aga väga elevile ei tasu ka minna. saan aru, et kallis ja puha, aga ikkagi. monk ja teised on paremad. :)
ma ei vihka täiesti, sest vahel satub teleka ette küll selle ajal ning vaatan ilusasti lõpuni osa. aga lihtsalt ei paku see sari mulle mingit põnevust. veel vähem nuputan ma välja erinevaid teooriaid losti juhtumiste kohta ja mida veel.
igatahes mõned on ikka päris hullud selle losti järele.
kõlbab igatahes vaadata küll, aga väga elevile ei tasu ka minna. saan aru, et kallis ja puha, aga ikkagi. monk ja teised on paremad. :)
Kindlasti pole sa ainus
Ma ei saa ainult aru, et mida sa selle all mõtlesid, et ta kallis on? Et kui sari on kallis,siis on ta kohe hea ja vastupidi? Mina igatahes niimodi ei arva.. Ma ei oska ise tegelikult põhjendadagi,miks see sari mulle meeldib,aga hetkel on see igatahes üks mu lemmikutest ja vaatan seda iga kord,kui võimalik.
Päris huvitav saade :lol: :lol:
SPOILERID!
aga üks mees saab surma see kellel on õde ja nad leiavad oma pooliku lennuki üles ja seal see on dünamiidid.Need kes parve ehitasid sai lõpuks valmis ja nad läksid merele nad nägid paati ja paat tuli nende juurde aga aga parve peal oli hiinlane isa ja poeg mimg sawyer aga nad tahtsid ainuld poissi nad ei olnud nõus ja sawyer hakkas tulistama sai tema pihta ja kukkus vette hiinlane läks talle järele ja võeti poiss ära ning upputati paat :wink:
:shock:
:twisted:
:idea: :roll:
SPOILERID!
aga üks mees saab surma see kellel on õde ja nad leiavad oma pooliku lennuki üles ja seal see on dünamiidid.Need kes parve ehitasid sai lõpuks valmis ja nad läksid merele nad nägid paati ja paat tuli nende juurde aga aga parve peal oli hiinlane isa ja poeg mimg sawyer aga nad tahtsid ainuld poissi nad ei olnud nõus ja sawyer hakkas tulistama sai tema pihta ja kukkus vette hiinlane läks talle järele ja võeti poiss ära ning upputati paat :wink:
- lostinthemist
- Ristiisa

tiina001 wrote:Päris huvitav saade :lol: :lol:
SPOILERID!
aga üks mees saab surma see kellel on õde ja nad leiavad oma pooliku lennuki üles ja seal see on dünamiidid.Need kes parve ehitasid sai lõpuks valmis ja nad läksid merele nad nägid paati ja paat tuli nende juurde aga aga parve peal oli hiinlane isa ja poeg mimg sawyer aga nad tahtsid ainuld poissi nad ei olnud nõus ja sawyer hakkas tulistama sai tema pihta ja kukkus vette hiinlane läks talle järele ja võeti poiss ära ning upputati paat :wink:![]()
![]()
![]()
:shock:
:twisted:
:idea: :roll:
Minu teada olid dünamiidid mustas kivis (laev), mitte lennukis. Lennukis olid hoopis heroiinid. Ja palun, ära kavatsegi üldse sellest "asjast" (mis tapab) rääkima hakata. Siis rikud tõepoolest suuure üllatuse ära.