Karje

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

CyberRax wrote:Aga samas annab asjale ka mõningast reaalsust juurde. Et pole tegu vankumatu tapamasinaga (a'la Michael Meyers) kes kasvõi senast läbi läheb et sind kätte saada, vaid hoopis lihast ja luust inimesega (kellel lihtsalt ülakorrusel pole kõik korras) kelle tegevus võib kasvõi lihtlabase tooli vms taha pidama jääda ;)

Jah, just hiljaaegu taipasin isegi seda. Nt. Freddyga on jah nii, et mingit eksimust ei ole. See annabki tegelikult selle inimliku väärtuse sellele juurde, ei muuda filmi ulmeliseks...
ImageImageImage
Cammy18
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Cammy18 »

kunagi ammu olen seda vaadanud . Täitsa OK film oli.
TV fanatt
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

.

Post by TV fanatt »

:D
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Immagination
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Immagination »

Õudusfilmide klassika minu jaoks. Üks lemmikuid kindlasti. Karje 2 ja 3 on ka täiesti väärilised järjed, aga sellegipoolest meeldis esimene Karje film kõige rohkem.

8.5/10
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Olen kunagi ammu terve triloogia ära vaadanud, kuid ajusoppidesse on vähe alles jäänud. Otsustasin lainega kaasa minna ja uuesti ära vaadata. Lühidalt: sitt komöödia, mida oli piinarikas ja tapvalt igav vaadata.

2/10
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Forza wrote:Nt. Freddyga on jah nii, et mingit eksimust ei ole.

Freddy on just üsna inimlik võrreldes Jasoni või Michael Myersiga. Rusikaga teda pikali lüüa filmide järgi väga raske pole. Ja lisaks on ta oma filmide jooksul vähemalt 8 korda ära surnud. :))

"Scream" oli päris hea. Olin "Scary Moviet" varem näinud ja arvasin, et
Spoiler :
tapja on Dewey ("Scary Movies" mu meelest selgus see lõpuks, peale seda kui need kaks poissi oma süü on üles tunnistanud. Need kaks poissi olin ma tegelikult "Scary Moviest" ära unustanud,
nii et lahendus oli minu jaoks ikkagi ootamatu.

Aga lõpp oli minu jaoks siiski liiga ületwistitud, arvestades, et nt IMDb's pole seda filmi komöödiaks märgitud. Päris mõnusalt huumorit erinevate õudukate ja nende vigade kohta (Randy reeglid), lisaks veel nali "A Nightmare Elm Streeti" pihta - öeldi, et esimene osa on hea, kõik ülejäänud on kohutavad. Craven on kaks järge ka kirjutanud, nii et hea eneseiroonia.

Hindeks väga tugev 8/10.
Ralf
love <3

Re: Karje

Post by Ralf »

Post Reply