8/10
Üksinda kodus
Moderator: Meeskond
Minu igaaastane jõulutraditsioon on olnud Home Alone'i vaatamine.
Vaatasin ka see aasta ära, iga-aastane vaatamine on oma töö teinud, enam ei saagi nii palju komöödiat. Head mälestused on selle filmiga, kui ma esimest korda vaatasin seda, siis see oli küll üks paras naerupomm minu jaoks.
Aga ikkagi väga hea film! 
- LiveForThis
- Ristiisa

Krt, vahele jäi. Hangin mõnel teisel viisil, sest ilma Üksinda kodus esimese kahe filmita ei teki lihtsalt niiöelda õndsat tunnet, mis juhatab sisse jõuluaega.
Igaaastane traditsioon, mida pole pikka aega vahele jätnud. Sama on ka Die Hardi esimese kahe filmiga, mis järgnevad rõõmsal sammul Culkini kojujäämisega kaasnenud sekeldustega.
Igaaastane traditsioon, mida pole pikka aega vahele jätnud. Sama on ka Die Hardi esimese kahe filmiga, mis järgnevad rõõmsal sammul Culkini kojujäämisega kaasnenud sekeldustega.
Last edited by LiveForThis on 08. December 2009, 00:30, edited 1 time in total.
"Home Alone" on omamoodi jõuluklassika ofc, aga peab ütlema, et viimane kord vaadates andsid need oma kümme eelnenud vaatamiskorda juba üsna kõvasti tunda ja mingit erilist feelingut enam ei tekkinudki.
Veel tuli mulle "Home Alone'iga" seoses meelde, et just hiljuti "Halvima filmi" teemat lugema sattudes, oli üks tihedamini silmahakkavaid nimesid "Home Alone 4". Tähendab, muidugi ei anna ei kolmandat ega neljandat osa esimese kahega võrreldagi ja nad mõlemad on suht crappy'd filmid, aga sellegipoolest on minu arvates neljas osa kolmandast ikkagi pisut üle. Kui kellelgi on viitsimist (või lihtsalt liiga palju vaba aega), siis võiks ta paari lausega seletada, mille poolest neljas osa siis kolmandale alla jääb.
Veel tuli mulle "Home Alone'iga" seoses meelde, et just hiljuti "Halvima filmi" teemat lugema sattudes, oli üks tihedamini silmahakkavaid nimesid "Home Alone 4". Tähendab, muidugi ei anna ei kolmandat ega neljandat osa esimese kahega võrreldagi ja nad mõlemad on suht crappy'd filmid, aga sellegipoolest on minu arvates neljas osa kolmandast ikkagi pisut üle. Kui kellelgi on viitsimist (või lihtsalt liiga palju vaba aega), siis võiks ta paari lausega seletada, mille poolest neljas osa siis kolmandale alla jääb.
- Ralf
- love <3
Kas ma olen tõesti eelmisel lehel öelnud, et mulle meeldib kolmas kõige rohkem?

Ei hakka salgama, et mulle istub 3. osa rohkem kui tavalisele filmivaatajale, aga kaks eelnevat on siiski tollest peajagu üle. Käesolevate jõulude ajal jäi film kahjuks telekast vaatamata, ju teen seda siis mingi muu formaadi kaudu.

Ei hakka salgama, et mulle istub 3. osa rohkem kui tavalisele filmivaatajale, aga kaks eelnevat on siiski tollest peajagu üle. Käesolevate jõulude ajal jäi film kahjuks telekast vaatamata, ju teen seda siis mingi muu formaadi kaudu.
Re: Üksinda Kodus
Mõttetu panniga-pähe huumor.
- lostinthemist
- Ristiisa

Re: Üksinda Kodus
Kickflick wrote:Mõttetu panniga-pähe huumor.

Sa tahad vist peksa saada ._.