Robert wrote:Jamh, aga digikaameraga tehtud amatöörfilmi kohta on see treiler väga hea, kuid ma kardan, et äkki jääb stoori nõrgaks:( Aga noh, eks varsti näeb.
Seda küll, et digikaga on hästi tehtud. Huvitav kas ka film on hästi tehtud.
see film on hetkel mu elutöö, ma pole varem ühegi teise asja peale niivõrd palju energiat raisanud, nägin selle filmiga väga palju vaeva ja püüdsin teha midagi sellist, mida varem pole kokku meisterdatud
Film ise ei tulnud päris 100% see, mida ma lootisn, aga mida sa ikka amatöörilt ootad film ise on valmis kuid koduleht veel mitte, filmi on võimalik saada hetkel DC++ Eesti hubist minu kasutaja alt, tuleb lihtsalt slotti küsida, aga kes viitsib võib ka oodata kodulehekülje valmimiseni, sellega ei lähe enam kaua aega
Nestonia wrote:Film ise ei tulnud päris 100% see, mida ma lootisn, aga mida sa ikka amatöörilt ootad film ise on valmis kuid koduleht veel mitte, filmi on võimalik saada hetkel DC++ Eesti hubist minu kasutaja alt, tuleb lihtsalt slotti küsida, aga kes viitsib võib ka oodata kodulehekülje valmimiseni, sellega ei lähe enam kaua aega
Noh...tuleb see kodulehekülg juba?? kõik ju ootavad...või juba tuli... igaljuhul treiler tundus küll väga huvitav:)
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?