8 miili
Moderator: Meeskond
Kuigi ma pole räpifänn, oli selle filmi juures siiski kõige rohkem meeldinud osaks just lõpus olev räpivõistlus. Aga muidu usun, et Eminem suutis nii mõnegi skeptiku suu kinni panna, sest näitlejatöö ei olnud tegelikult halb. Aga film lihtsalt ei meeldinud eriti.
Last edited by Cochrane on 07. February 2007, 09:01, edited 1 time in total.
-
Konkskäpp
- Teadmata kadunud

-
Mannukas00
- Teadmata kadunud

noh ma olen vist ainus siin kes laimab seda filmi ja eminemi näitlemisoskust.
no vabandust väga aga nii fake`likku näitlemist pole ma veel enne kohanud. tõsiselt võlts lihtsalt! nii ebausutav näitlemine.absoluutselt kohe ei meeldinud!
ja film iseenest ka ei istunud. mitte räpimusa pärast vaid üleüldse.
ei meeldinud absoluutselt!
1/10
no vabandust väga aga nii fake`likku näitlemist pole ma veel enne kohanud. tõsiselt võlts lihtsalt! nii ebausutav näitlemine.absoluutselt kohe ei meeldinud!
ja film iseenest ka ei istunud. mitte räpimusa pärast vaid üleüldse.
ei meeldinud absoluutselt!
1/10
Väga viga polnudki. Ja ei imesta ka miks see nii väga noortele peale läheb. Eminem on näitlejana täitsa hea.
Siiski pole sellelaadsed filmid päris minu maitse. Mingi getovärk, juhuseks ja kaklemine pole lihtsalt asjad, mille näitamine mind vaimustaks. Mulle ka räpp ei meeldi, aga see ei mõjuta mu arvamust filmist.
Siiski pole sellelaadsed filmid päris minu maitse. Mingi getovärk, juhuseks ja kaklemine pole lihtsalt asjad, mille näitamine mind vaimustaks. Mulle ka räpp ei meeldi, aga see ei mõjuta mu arvamust filmist.
- Ralf
- love <3
Peale Eminemi, kes ootusi ületavalt hästi mängis, tegi kaasa ka Kim Basinger, kelle oskused ei paistagi kunagi vananevat.
Kuigi filmis otseselt ei olnud mingit suuremat stoorit, va. noore räppari püüdlused suurde muusikamaailma pääseda, oli "8 Mile" nii draamana kui väikese räpikuulamisena igati korralik film. Curtis Hanson muidugi ei vedanud alt.
Kui minule, kes ma ei ole sugugi eriline räpikuulaja, film üsnagi meeldis, siis ei oskagi ette kujutada, mis mulje räpisõbrale ja Eminemi austajale võis film jätta.
7/10
Kuigi filmis otseselt ei olnud mingit suuremat stoorit, va. noore räppari püüdlused suurde muusikamaailma pääseda, oli "8 Mile" nii draamana kui väikese räpikuulamisena igati korralik film. Curtis Hanson muidugi ei vedanud alt.
Kui minule, kes ma ei ole sugugi eriline räpikuulaja, film üsnagi meeldis, siis ei oskagi ette kujutada, mis mulje räpisõbrale ja Eminemi austajale võis film jätta.
7/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:38, edited 2 times in total.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Eminem mängis üle ootuste, kuigi ta ju kehastas iseennast, mis ei ütle minu silmis väga palju. Kim Basinger oli samas väga hea. Räpp muusikana mulle üldreeglina ei meeldi, kuid Ocari võitnud lugu on täiesti kuulatav. Selline geto jne, eriti ei istu, kuid draama oli hästi õnnestunud. Ma ootasin millegipärast filmist midagi suurejoonelisemat, kuid see oli kõigest lõik Eminemi elust, sissejuhatus tema karjäärile, nii et kui ta kunagi tahaks, saaks ta kindlasti järgmise peatüki oma elust ekraanile tuua, kuigi see enam nii hea ilmselt ei oleks.
Filmi tipphetked minu silmis olid lõpus, viimasel räpivõistlusel. Need riimid, mis seal kõlasid, olid väga osavad. Samuti ka mõned Eminemi tülid oma emaga, siis kui nad eriti riidu läksid ja Gregi lahkumine.
Muidu soovitan vaadata küll, eriti räpihuvilistel (kes kõik on ilmselt seda juba teinud).
P.S.: Eesti keeles tõlgitakse filmi pealkiri "8 miili", vähemalt oli nii saatekavas.
Hinnang: 7/10!
Filmi tipphetked minu silmis olid lõpus, viimasel räpivõistlusel. Need riimid, mis seal kõlasid, olid väga osavad. Samuti ka mõned Eminemi tülid oma emaga, siis kui nad eriti riidu läksid ja Gregi lahkumine.
Muidu soovitan vaadata küll, eriti räpihuvilistel (kes kõik on ilmselt seda juba teinud).
P.S.: Eesti keeles tõlgitakse filmi pealkiri "8 miili", vähemalt oli nii saatekavas.
Hinnang: 7/10!
Last edited by Peata Ratsanik on 28. June 2007, 00:44, edited 1 time in total.
Peata Ratsanik wrote:Eminem mängis üle ootuste, kuigi ta ju kehastas iseennast, mis ei ütle minu silmis väga palju. Kim Basinger oli samas väga hea. Räpp muusikana mulle üldreeglina ei meeldi, kuid Ocari võitnud lugu on täiesti kuulatav. Selline geto jne, eriti ei istu, kuid draama oli hästi õnnestunud. Ma ootasin millegipärast filmist midagi suurejoonelisemat, kuid see oli kõigest lõik Eminemi elust, sissejuhatus tema karjäärile, nii et kui ta kunagi tahaks, saaks ta kindlasti järgmise peatüki oma elust ekraanile tuua, kuigi see enam nii hea ilmselt ei oleks.
Aga nii ju ongi...
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa