Korralik õudukas. Ei ole eriline selle žanri austaja, aga antud teos täitsa meeldis. Ma ei tea, kas nüüd pean "Insidiousi" nii väga õudsaks filmiks, aga põnevust leidus ja võpatusi tekkis. Ehmatused olid päris hästi tehtud. Minu, kui mitte kogenud õudusfilmide vaataja, jaoks oli "Insidiousi" küllaltki originaalne. See teistpoolsuse loomine ja ka seal käimine, oli huvitavalt teostatud. Kena, et lõppu ära ei lörtsitud, vaid jäeti otsad rohkem lahtiseks. Kõrgemat hinnet ei pannud sellepärast, et film ei jätnud niivõrd kustumatud muljet ja ei püsinud minus ka tunde pärast seansi lõppu.
7,5/10
Astraal
Moderator: Meeskond

The Further stseenid olid ju Max Payne mängu luupainajad mofo's! Filmis tekitasid need täpselt sarnase (õõva)tunde, kui MP mängides... see udu, valgus ja midaei.
Algus oli muidu aeglane, aga "Ghostbusters"-te tulek süstis elu (ja komöödiat) sisse. Hea tidbit, et prillidega "tondipüüdja" oli ka stsenaariumi autor. Hullult ei ehmatanud kordagi tho, isegi mitte redface peale, kuigi vaatasin pimedas ja klappidega. See deemon ajas mind pigem naerma, kui ta kuskil järgnevates stseenides oli.
Mul jäi see dude märkamata
Spoiler :
Re: Astraal
Kuni pereisa hauataguse päästeoperatsioonini oli tegemist väga hea õudusfilmiga. Lausa Exorcisti masti headusega.
Aga lõpp... mollilöömised kummitustega, Darth Mauli teine tulemine...kogu see vaimudemaailma füüsiliseks muutumine ebaõnnestus. 6/10
Aga lõpp... mollilöömised kummitustega, Darth Mauli teine tulemine...kogu see vaimudemaailma füüsiliseks muutumine ebaõnnestus. 6/10
That was fun! Võiks ehk isegi kunagi uuesti vaadata mingi suurema seltskonnaga pilkases pimeduses. Tõenäoliselt oleks ma ehmatanud iga pisema asja peale kui oleks kinos seda vaadanud, aga kodus vaadates väga õudne ei olnud. Kohati läks ikka päris põnevaks kätta ja see lõpp meeldis ka väga. Awesome. 7/10
nüüd kolmveerand tundi tagasi lõpetasin vaatamise ja endale üllatus , et see nii õudne oli
tõeliselt värskendav filmielamus , sest tõesti ei mäleta millal nii õudsat filmi viimati nägin . ja see oli tore , et hoiti nende tüüpiliste ehmatuskohtadega tagasi kus on minut aega vaikust ja siis volume läheb tuhande peale ja käib pauh . ei olnud selline , see oli intelligentsem õudus . tavaliselt on sellistes filmides ainult üks v kaks kohta mis tekitavad hirmu , aga siin oli neid pidevalt , vahepeal kui tundsin , et midagi hakkab juhtuma , et tuleb mingi ehmatus , siis proovisin selleks täiega valmis olla , aga ikka ehmatati ära .
väga hullud vaimud olid ikka . nägid lihtsalt kohutavad välja .
sisult oli ka väga mõnus , väga põnev , ja mulle ikka meeldib kui hoolid tegelastest , tahad , et nendega midagi ei juhtuks , ma olin täiega nende kõigi inimeste poolt .
võibolla üks miinus oli ehk see , et see punase lõustaga peletis oleks võind salapärasemaks jääda, see kui teda lõpupoole liiga palju ja avaralt näitama hakkas , rikkus minujaoks natukene teda ära . aga pole hullu .
scary , creepy ja muud sellist (ei aitand kaasa ka see ämblik kes järsku mu läpakaklaviatuurile sattus enne filmi viimast veerandit
)
ja film tabas veel ka sellega ,et ma ise olen ka päris tihti sinna out-of-body experience-idesse sattunud ja fännan seda värki , peaks seda rohkem õppima, sest koguaeg kui see juhtub siis lähen nii ärevile ja ekstaasi , et hakkan kohe lendama ja siis see kaua ei kesta . peaks proovima kauem sees olema ja tahtmisi natukene alla hoidma esialgu ja proovida maailma tundma õppida , et see kohe suurest elevusest läbi ei saaks . tuleb seda hinge trippi siluda , et see rohkem kestma hakkaks . kahjuks , seda väga tihti ei esine , sest esimese asjana peaks üldse selle tehnika selgeks õppima kuidas sinna saab , ma tean moodust ja läbi selle olen sinna läind , et kui tekib uneparalüüs ehk sleep paralysis , siis sellest olekust saab edasi minna out of body-sse erinevate mõttejõu tehnikate abil aga enda õnnetuseks juhtub see liiga harva välja .
aga film siis 8.5/10
väga hullud vaimud olid ikka . nägid lihtsalt kohutavad välja .
sisult oli ka väga mõnus , väga põnev , ja mulle ikka meeldib kui hoolid tegelastest , tahad , et nendega midagi ei juhtuks , ma olin täiega nende kõigi inimeste poolt .
võibolla üks miinus oli ehk see , et see punase lõustaga peletis oleks võind salapärasemaks jääda, see kui teda lõpupoole liiga palju ja avaralt näitama hakkas , rikkus minujaoks natukene teda ära . aga pole hullu .
scary , creepy ja muud sellist (ei aitand kaasa ka see ämblik kes järsku mu läpakaklaviatuurile sattus enne filmi viimast veerandit
ja film tabas veel ka sellega ,et ma ise olen ka päris tihti sinna out-of-body experience-idesse sattunud ja fännan seda värki , peaks seda rohkem õppima, sest koguaeg kui see juhtub siis lähen nii ärevile ja ekstaasi , et hakkan kohe lendama ja siis see kaua ei kesta . peaks proovima kauem sees olema ja tahtmisi natukene alla hoidma esialgu ja proovida maailma tundma õppida , et see kohe suurest elevusest läbi ei saaks . tuleb seda hinge trippi siluda , et see rohkem kestma hakkaks . kahjuks , seda väga tihti ei esine , sest esimese asjana peaks üldse selle tehnika selgeks õppima kuidas sinna saab , ma tean moodust ja läbi selle olen sinna läind , et kui tekib uneparalüüs ehk sleep paralysis , siis sellest olekust saab edasi minna out of body-sse erinevate mõttejõu tehnikate abil aga enda õnnetuseks juhtub see liiga harva välja .
aga film siis 8.5/10
-
omas mullis
- Teadmata kadunud

Sai ka see film nüüd DVD peal ära vaadatud. Ja veel üksi suvilas
. Kuna film oli saagi ja paranähtuste vendade ühistöö siis ega mina isiklikult midagi kahetsema ei pidanud. Filmi lisas täiendavat õudust see asi , et astraal kui selline on päriselt ka olemas. Ei ole ainult filmi teema ja kellegi ajusünnitis. Neile kes tahaksid astraal rännakut ka reaalselt proovida siis soovitan kindlasti see antud film läbi vaadata ja teha veelkord järeldus kas ikkagi on vaja sinna teispoolsusele asja
Filmis kujutatud ohud pole väljamõeldised vaid eksisteerivad ka reaalselt. oki see selleks, ag aisiklikult mulle ajas kõige suuremad judinad peale selle pereisa luupainaja kelleks oli see vanamutt
Tundub et jäi lahtiseid otsi , eeldaks et tuleb ka teine osa.
Soovitan filmi väga
ise annan filmile 10 punni
Spoiler :
Soovitan filmi väga
ise annan filmile 10 punni